Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

Vitakruid Q10 Ubiquinol 100 mg (60vc)

60vc
Adviesprijs € 48.90 € 36.27
26% korting
60vc
Vitakruid Q10 Ubiquinol 100 mg (60vc)
Adviesprijs € 48.90 € 36.27

Productomschrijving

Q10 Ubiquinol van Vitakruid bevat 100 mg Ubiquinol.

Co-enzym Q10 is een vetoplosbare stof die ons lichaam van nature aanmaakt in de hartcellen. In de meeste gevallen produceert het lichaam voldoende Q10, ook onze dierlijke voeding bevat kleine hoeveelheden. De lichaamseigen aanmaak kan in sommige situaties echter tekort schieten en neemt met het vorderen van de leeftijd flink af.

Daarnaast zijn cholesterol verlagende statines funest voor onze natuurlijke Q10 productie. Terwijl juist mensen die deze medicijnen gebruiken zo ontzettend gebaat zijn bij een toereikend Q10 pijl.

Het gereduceerde biologisch actieve Q10 ubiquinol
Co-enzym Q10 komt voor in twee vormen. Ubiquinol is de gereduceerde, biologisch actieve vorm en ubiquinon is zijn inactieve, geoxideerde tegenhanger. Het lichaam is in staat om ubiquinon om te zetten naar ubiquinol, maar dit proces verloopt niet altijd even voorspoedig. Voor een optimale activiteit binnen het lichaam is gebruik van ubiquinol dus een vereiste. Daarnaast onderschrijven verschillende onderzoeken dat het lichaam ubiquinol vele maten beter opneemt dan ubiquinon.

Ubiquinol QH™ van het gerenommeerde Kaneka
Nadeel van ubiquinol, de substantie is vaak onstabiel en onderhevig aan oxidatie. De ontwikkelaar Kaneka heeft hier na tien jaar intensief onderzoek echter een oplossing voor gevonden. De meermaals in de prijzen gevallen Japanners garanderen voor hun ubiquinol: een constante kwaliteit, stabiliteit en veiligheid. Hierdoor is de Kaneka Ubiquinol QH™ de eerste en enige ubiquinol ter wereld die is goedgekeurd als voedingsstof.

 Samenstelling per dagdosering van 1 vega capsule:  

Ubiquinol (Kaneka QH™)

100 mg

 

Ingredienten:
Arabische gom, Ubiquinol (Kaneka QH™) (SOJA), vegetarische HPMC capsule, L-Ascorbinezuur, brandnetelblad (vulstof), dextrine, zonnebloemolie (flow verbeteraar)

Gebruik:
Neem 1 maal daags 1 capsule bij de maaltijd met een glas water. Tenzij anders geadviseerd.

Fabrikant:
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
Vitakruid
SKU
838970
EAN
08717438691169
Inhoud
60vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95