Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Vapona Vliegende insecten spray (400ml)

400ml
Adviesprijs € 8.99 € 6.81
24% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
400ml
Vapona Vliegende insecten spray (400ml)
Adviesprijs € 8.99 € 6.81
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

• Effectiviteit bewezen
• Snel en effectief
• Bevat natuurlijke ingrediënten

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van vliegende insecten in woon-, werk- en andere verblijfsruimten.

Doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. Deuren en ramen van het te behandelen vertrek sluiten. Bus goed schudden voor gebruik. Vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de vier bovenhoeken spuiten. In totaal niet langer dan 1 seconde per 10m3 inhoud van de ruimte. Minstens 50cm afstand houden van wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden, daarna grondig luchten.

Goed schudden voor gebruik.

VOORZORGSMAATREGELEN
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Voorkom lozing in het milieu. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/122°F. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

GEVARENAANDUIDINGEN
Zeer licht ontvlambare aerosol. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.

Ingrediënten: Piperonylbutoxide 1,4% (CAS nr. 51-03-6) en pyrethrinen 0,2% (CAS nr. 8003-34-7).

Overige informatie over dit product

Merk
Vapona
SKU
877788
EAN
8710322221237
Inhoud
400ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95