Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Sebamed Wastablet zeepvrij (150g)

150g
Adviesprijs € 4.99 € 3.40
32% korting
150g
Sebamed Wastablet zeepvrij (150g)
Adviesprijs € 4.99 € 3.40
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Wastablet zeepvrij

Het zeepvrij wastablet bevat 0% zeep. De vochtinbrengende eigenschappen van urea, vitamines en aminozuren houden de kwetsbare babyhuid zacht en soepel, en minimaliseren de kans op uitdroging of irritatie. Panthenol uit het vitamine-B complex stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid. Vitamine-E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buiten. De huidneutrale pH waarde van 5.5 versterkt de weerstand van de babyhuid, waardoor de kans op irritatie, infectie en allergie vermindert.

Ingrediënten:

Triticum vulgare starch, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Talc, Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lactate, Cera alba, Panthenol, Inulin, Lecithin, Glycine, Magnesium Aspartate, Alanine, Lysine, Leucine, Parfum, CI 77891.

Met de Zeepvrije Wastablet van Sebamed ga je voor een stukje nostalgie. Wie had er vroeger nu niet een lekker stuk zeep in huis, maar dan zonder de nadelen van zeep. De Zeepvrije Wastablet reinigt het gezicht, handen en lichaam tot diep in de poriën en het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Daarbij is het product zeer effectief bij acné, puistjes, mee-eters en zeepallergie. De huidneutrale pH-waarde van 5,5 versterkt de natuurlijke beschermingslaag van de huid. Zo blijft de huid gezond en in topconditie. Ontwikkelt door en met dermatologen. Dermatologisch/klinisch getest.

Gebruik:

Wrijf de wastablet tussen de handen. Spoel de huid goed af.


Overige informatie over dit product

Merk
Sebamed
SKU
649820
EAN
4103040111845
Inhoud
150g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95