Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Roxasect Mottenval (1st)

1st
Adviesprijs € 7.99 € 5.83
27% korting
1st
Roxasect Mottenval (1st)
Adviesprijs € 7.99 € 5.83
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Mottenval

De Roxasect mottenval bestrijdt motten. Gif en reukloze val voor het opsporen van motten in kleding, tapijten, stoffen, gordijnen etc.
Wanneer motten op de val terecht komen worden ze vervolgens door de lijmlaag op de val vastgehouden

Samenstelling
1 Houder en 1 lijmkaartje

Gebruik
1. Haal de plastic houder uit de verpakking en vouw deze helemaal open, zodat deze plat is. Vouw de 2 hoeken naar elkaar toe waarbij de datumindicator aan de buitenkant zichtbaar moet zijn, zodat de houder goed vast zit. Als de kanten op elkaar zitten kan de driehoek naar onder toe gevouwen worden en vastgeklikt worden. Druk als laatste de haak eruit, plaats deze omhoog en klik deze vast.
2. Haal voorzichtig aan beide kanten het beschermende papier van het kaartje en schuif het kaartje op de houder. Het kaartje staat haaks op de driehoek en blijft op zijn plek door de daarvoor bestemde gleufjes.
3. De mottenval kan nu opgehangen worden. Door de datumindicator met het schuifje op de juiste maand te zetten kan worden aangegeven wanneer de val moet worden vervangen. Dat is na 3 maanden.

Ben jij helemaal klaar met al die motten in je kledingkasten en die gaatjes in jouw mooie kleding? Roxasect Mottenval houdt jouw kledingkast mottenvrij. De Roxasect Mottenval bestrijdt motten. De motten verschuilen zich in de val en worden vervolgens door de lijmlaag op de val vastgehouden. De Roxasect Mottenval heeft een geïntegreerde haak en kan hiermee aan kledinghangers of rekken opgehangen worden. De mottenval kan ook met de plakstrip aan de binnenzijde van de kledingkast bevestigd worden.

De voordelen van Roxasect Mottenval Pouch:

  • Voor kledingmotten
  • Gifvrije en reukloze val
  • Makkelijk in gebruik
  • Met plakstrip en geïntegreerde haak om aan de binnenzijde van de kledingkast of aan kledinghangers te bevestigen

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: 1. Verwijder het witte beschermpapier van de lijmlaag 2. Sluit de val door deze in elkaar te steken en klap eventueel de hanger naar buiten toe uit 3. Plaats, zet of hang de val in de gewenste ruimte. Controleer regelmatig op de vangst van motten 4. De val na maximaal 8 weken vervangen en met het huisvuil verwijderen. Gebruik 1 val per kast of ruimte (maximaal 30m2). Samenstelling: Deze val bestrijdt motten. Deze komen op de val af en worden dan door de lijmlaag op de val vastgehouden.

Overige informatie over dit product

Merk
Roxasect
SKU
561613
EAN
8711744047450
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95