Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Orthica Vitamine C 1500 SR (90tb)

90tb
Adviesprijs € 31.95 € 24.10
25% korting
90tb
Orthica Vitamine C 1500 SR (90tb)
Adviesprijs € 31.95 € 24.10
Webshop keurmerk

Productomschrijving

C-1500 SR Hoog gedoseerde vitamine C met rozenbottelextract Vitamine C-1500 SR bevat 1500 mg vitamine C en 25 mg rozenbottelextract. Door gereguleerde afgifte langer beschikbaar in het lichaam. SR staat voor gereguleerde afgifte Helpt het afweersysteem Beschermt tegen oxidatieve schade Goed voor de huid en bloedvaten Verpakking 90 tabletten

Hoog gedoseerde vitamine C met rozenbottelextract Zoek je een hoog gedoseerde vitamine C met gereguleerde afgifte? C-1500 SR bevat 1500 mg vitamine C. Vitamine C staat bekend om de positieve invloed op het afweersysteem en om de anti-oxidatieve eigenschappen. Vitamine C draagt ook bij tot de instandhouding van een normale huid. Vitamine C wordt in het lichaam snel afgebroken. Het is daarom goed als de vitamine C vertraagd aan het bloed wordt afgegeven. C-1500 SR heeft een gereguleerde afgifte (sustained release) waardoor de vitamine C over een langere periode beschikbaar is in het lichaam. C-1500 SR bevat ook 25 mg rozenbottelextract. Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. Ook draagt vitamine C bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid (van binnenuit) te versterken en helpt vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen omdat vitamine C een bijdrage levert in het wegvangen van vrije radicalen in lichaamscellen. Daarbij helpt vitamine C de activiteit van vitamine E in stand te houden. Vitamine C is goed bij moeheid en vermoeidheid. Vitamine C bevordert de opname van ijzer uit de voeding en de opname van ijzer in het bloed. En vitamine C helpt bij het vrijmaken van energie uit de voeding. Tot slot is vitamine C goed voor de geestelijke balans.

Gebruiksadvies : de aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Ingrediënten : Eén tablet bevat: %RI* Vitaminen vitamine C (ascorbinezuur) 1500 mg 1875 Rosa canina (rozenbottel) 25 mg *RI = Referentie Inname Ingrediënten: ascorbinezuur, vulstof (hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (tricalciumfosfaat, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Rosa caninapoeder, glansmiddel (glycerine, carnaubawas).

Bevat geen : gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaarvoorschriften : Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariërs : ja

Geschikt voor veganisten : ja

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding : ja


Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
947247
EAN
8714439543695
Inhoud
90tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95