Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Orthica Magnesium citraat 125 (90ca)

90ca
Adviesprijs € 17.95 € 12.65
30% korting
90ca
Orthica Magnesium citraat 125 (90ca)
Adviesprijs € 17.95 € 12.65
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Magnesiumcitraat-125 Goed verdraagbaar, organisch gebonden Magnesium Magnesiumcitraat-capsules in een dosering van 125 mg. Magnesium is goed voor het zenuwstelsel, de botten en het energieniveau. Magnesiumcitraat is een goed verdraagbare vorm van magnesium. Dit supplement kan daarom met name geschikt zijn voor ouderen en mensen die medicijnen gebruiken. Kan ook als poeder worden gebruikt Goed verdraagbare vorm Organisch gebonden magnesium Draagt bij aan sterke botten Goed voor de spieren Verpakking 90 capsules

Goed verdraagbaar magnesiumcitraat, geschikt voor ouderen en medicijngebruikers Wat is magnesiumcitraat precies? Om te beginnen bij het begin: magnesium is een mineraal dat je lichaam opneemt uit voedingsmiddelen als volkoren graanproducten, noten, groente, melkproducten en vlees. Ook water kan bijdragen aan de inname van magnesium. Er zijn verschillende omstandigheden waardoor een lichaam een verhoogde behoefte kan hebben aan magnesium. Je kunt dan kiezen voor een magnesiumsupplement als aanvulling op je dagelijkse voeding. Magnesiumcitraat-125 zit in een uitschuifbare capsule en kan ook als poeder worden gebruikt. Kenmerkend voor magnesiumcitraat: de capsules bevatten alleen organisch gebonden magnesium. Deze vorm is goed verdraagbaar en wordt goed in het lichaam opgenomen. Dit maakt het supplement geschikt voor ouderen en mensen die medicijnen gebruiken. Waarbij ondersteunt dit magnesiumcitraat-supplement? Het mineraal magnesium is betrokken bij meerdere processen in het lichaam. Zo activeren de magnesiumcapsules je natuurlijke energie in het lichaam en heeft magnesium een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien speelt magnesium een rol bij het behoud van soepele spieren en bij het behoud van sterke spieren. Magnesium is ook goed voor het skelet, en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Verder heeft magnesium een positieve invloed op het zenuwstelsel, en draagt magnesium bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest. Tot slot is magnesium goed voor het celdelingsproces. Onze Magnesiumcitraat 125 mg-tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Magnesiumcitraat 125-tabletten met een maximale dosering van 250 mg magnesiumcitraat per dagdosering.

Gebruiksadvies : de aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Ingrediënten : Twee capsules bevatten: % RI* Mineralen (elementaire hoeveelheid) magnesium (-citraat) 250 mg 67 Van het mineraal is de elementaire hoeveelheid vermeld *RI = Referentie Inname Ingrediënten: magnesiumcitraat, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Bevat geen : gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bewaarvoorschriften : Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariërs : nee

Geschikt voor veganisten : nee

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding : ja


Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
814458
EAN
8714439552895
Inhoud
90ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95