Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Orthica Cal mag zink (180tb)

180tb
Adviesprijs € 24.95 € 18.34
26% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
180tb
Orthica Cal mag zink (180tb)
Adviesprijs € 24.95 € 18.34
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Cal-Mag-Zink Mineralenformule voor behoud van sterke botten Voedingssupplement voor het behoud van sterke botten en een normale spierwerking. Bevat calcium, magnesium en zink. Voor als je actief bent, en in de toekomst dat wil blijven. Mineralenformule Bevat calcium, magnesium en zink Voor behoud van sterke botten¹ Goed voor de spieren² Verpakking 90 en 180 tabletten ¹Calcium, magnesium en zink ²Calcium en magnesium

Mineralenformule voor behoud van sterke botten Ben jij een actief iemand en wil je dat in de toekomst blijven? Om actief te kunnen blijven op latere leeftijd is het behoud van sterke botten en spieren van belang. Je kunt hier al vroeg mee beginnen door onder andere regelmatig te bewegen en gevarieerd en gezond te eten met de juiste voedingsstoffen. Door van jongs af aan aandacht te hebben voor het behoud van sterke botten en spieren heb je daar op latere leeftijd plezier van. Een aantal voedingsstoffen, zoals calcium, magnesium en zink, kan helpen sterke botten te behouden. Calcium en magnesium zijn ook goed voor de spieren. Ook voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken, is het zinvol om Cal-Mag-Zink te nemen. Calcium is goed voor de kalkhuishouding, maar ook magnesium en zink dragen bij aan de instandhouding van sterke botten. Wist je dat 60% van de magnesiumvoorraad van het lichaam opgeslagen ligt in de botten? Calcium en magnesium zijn bovendien belangrijk voor een normale spierwerking. Daarbij is calcium nodig voor de instandhouding van normale tanden en draagt ook magnesium bij aan een sterk gebit. Het is aan te bevelen om naast CAL-MAG-ZINK een multi met vitamine D of extra vitamine D (D-25) te gebruiken. Omdat vitamine D de opname van calcium in de botten verhoogt en mede zorgt voor een goede weerstand.

Gebruiksadvies : De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Ingrediënten : Drie tabletten bevatten: % RI* Mineralen (elementaire hoeveelheid) calcium (-carbonaat) 990 mg 123 magnesium (-oxide) 390 mg 105 zink (-gluconaat) 15 mg 150 *%RI = Referentie Inname Ingrediënten: mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, isomalt, carnaubawas), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, talk), kleurstof (calciumcarbonaat), triglyceriden.

Bevat geen : gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaarvoorschriften : Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariërs : ja

Geschikt voor veganisten : ja

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding : ja


Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
947255
EAN
8714439559313
Inhoud
180tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95