Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

Grazie Natural Keukenrollen 2 Laags (2 rollen)

Productomschrijving

2-laags keukenrol gemaakt van drankkarton.

Het ecologisch keukenpaier van Grazie Natural is ongebleekt en niet alleen zacht voor de huid maar ook voor het milieu.

De keukenrol is onmisbaar in iedere keuken. Alle producten in de Grazie Natural lijn zijn gemaakt van Fiberpack®, het materiaal dat is verkregen uit gerecyclede cellulosevezels in drankkartons. Lucart is er trots op dat dit materiaal is gemaakt met een innovatief en exclusief uitgesneden technologie ontwikkeld in samenwerking met Tetra Pak®. Het toiletpapier behoudt de natuurlijke kleur van papier, is heerlijk zacht en ijzersterk.

Er werd nieuw leven in de drankkartons geblazen door de cellulosevezels veilig te scheiden van de andere componenten, die ook worden gebruikt om nieuwe objecten te bouwen. Een winnend circulair model, speciaal voor de planeet.

Alle producten van Grazie Natural hebben een Ecolabel-certificering. Dit is het kwaliteitsmerk toegekend door de Europese Unie dat garant staat dat het product, gedurende zijn hele levenscyclus, aan de strengste normen voldoet criteria voor milieubescherming.

- Lage emissies naar lucht en water tijdens productie
- Laag energieverbruik tijdens productie
- 100% gerecyclede vezels.

EU-milieukeur: Europees ecologisch keurmerk dat de naleving garandeert van de strenge milieubeschermingscriteria die alle landen van de Europese Gemeenschap gemeen hebben.
FSC gecertificeerd : een internationaal erkend boscertificeringssysteem.

Overige informatie over dit product

Merk
Grazie Natural
SKU
DN1718
EAN
08059399000438
Inhoud
2 rollen

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95