Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

Eye Fresh Alles-in-1 vloeistof zachte lenzen (360ml)

360ml
Adviesprijs € 4.95 € 3.85
22% korting
360ml
Eye Fresh Alles-in-1 vloeistof zachte lenzen (360ml)
Adviesprijs € 4.95 € 3.85

Productomschrijving

Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen is geschikt voor het reinigen, reinigen, bewaren en inzetten van alle soorten zachte contactlenzen.

Medisch hulpmiddel: Geschikt voor het reinigen, bewaren en inzetten van alle soorten zachte contactlenzen.

Samenstelling
Polysorbaat 80, PHMB 0,0002%

Gebruik
Was uw handen, spoel ze goed af en maak ze droog. Neem uw lens van het oog en leg deze in uw handpalm. Giet nu 5-10 druppels Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen op de lens en wrijf met uw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen. Plaats de lens vervolgens in de met verse Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de lenzen minimaal 4 uur in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfectie kunt u de lenzen direct inzetten. Wanneer de lenzen gedurende een langere periode niet gebruikt worden, dient u ze in de Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen te bewaren.

Waarschuwing
Buiten gebruik van kinderen houden, in geval van oogirritatie contact opnemen met contactlensspecialist of arts, niet gebruiken wanneer de garantiesluitinting bij aankoop is verbroken, niet gebruiken na verstrijken van de houdbaarheidstermijn.

Bewaren tussen 4 en 25 graden Celsius. Na opening niet langer dan 60 dagen gebruiken.

 

 

Overige informatie over dit product

Merk
Eye Fresh
SKU
953576
EAN
08718144551334
Inhoud
360ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95