Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Excilor Kalknagel solution (3.3ml)

3.3ml
Adviesprijs € 22.99 € 17.21
25% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
3.3ml
Excilor Kalknagel solution (3.3ml)
Adviesprijs € 22.99 € 17.21
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Kalknagel solution

Excilor Kalknagel Kwastje - Medisch hulpmiddel

Nagelschimmels groeien in en onder de nagel en zijn moeilijk te behandelen. Excilor Kwastje is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van kalknagels en is zeer effectief door superieure penetratie van de nagel.

- Effectieve behandeling
- klinisch bewezen
- Zichtbaar resultaat vanaf 2 weken
- 1 minuut per dag.
- Vijlen is niet nodig
- Makkelijk in gebruik

Toepassing
Excilor Kalknagel Kwastje ter bestrijding van kalknagel en schimmelnagels

Samenstelling
Verrijkt met glycerol, nagellipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie bevorderaar, filmvormende agenten, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetylateerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Gebruik
Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® gebruikt. Gebruik het kwastje om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor® twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voordat u sokken of schoenen aantrekt. Gebruik een nagelschaartje om nagels te knippen zodra de nagel aangroeit.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Distributeur
Vemedia BV
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Kalknagel infecties groeien in en onder de nagel en zijn moeilijk te behandelen. Effectief werkingsmechanisme: Excilor® Kalknagelbehandeling verandert de pH waarde van de nagel, zodat een vijandige omgeving wordt gecreëerd voor de schimmels (dermatofyten). Dit voorkomt verdere groei van de schimmel en aantasting van de nagel. Optimale en volledige penetratie: Excilor® Kalknagelbehandeling bereikt de schimmel onmiddellijk. Daarna volgt direct een gezonde aangroei van de nagel. De vloeistof penetreert binnen seconden zonder een zichtbaar laagje achter te laten. Gemak: Excilor® Kalknagelbehandeling is gemakkelijk aan te brengen. Vijlen van de nagel is niet nodig. Excilor is bewezen effectief.

Gebruik:

Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® Kalknagel behandeling gebruikt. Gebruik het kwastje om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor® twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voor het aantrekken van sokken of schoenen. Gebruik een nagelschaartje om de nagels te knippen zodra de nagel aangroeit. Excilor Kalknagel Kwastje behandeling is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Overige informatie over dit product

Merk
Excilor
SKU
901590
EAN
5410765001955
Inhoud
3.3ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95