Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Mycosan Anti-kalknagel (5ml)

5ml
Adviesprijs € 24.95 € 19.65
21% korting
5ml
Mycosan Anti-kalknagel (5ml)
Adviesprijs € 24.95 € 19.65
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Mycosan Kalknagel Behandelset is klinisch bewezen tot 100% effectief tegen schimmels die kalknagel veroorzaken met zichtbaar resultaat binnen twee weken. Mycosan Kalknagel Behandelset heeft een drievoudige werking: 1. Het is een effectieve doelgerichte werking 2. Het dringt door in de nagel en herstelt de natuurlijke staat van de nagel 3. Voorkomt (her-)besmetting door de vorming van een beschermend laagje.


Klinisch bewezen effectieve formule


Zichtbaar resultaat binnen twee weken


Unieke precisiekwast voor moeilijk bereikbare plekken


Inclusief 10 gratis nagelvijlen voor beter en optimaal resultaat


Hoe gebruik je de Mycosan Kalknagel Behandeling? • Gedurende vier weken 2x daags een kleine druppel serum aanbrengen op de kalknagel en onder de nagelrand. • Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Mycosan aan. • Laat de serum 1 minuut drogen. • Na vier weken het serum 1x daags aanbrengen tot het aangetaste deel van de nagel volledig is uitgegroeid.


De behandeling is gebaseerd op een gepatenteerd serum dat klinisch bewezen effectief is tegen schimmels die kalknagel veroorzaken. De handige kwasttube komt ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de loszittende nagel waar de schimmel zit en heeft snel zichtbaar resultaat. Bij Mycosan Kalknagel zitten tien nagelvijltjes voor sneller resultaat. Mycosan Kalknagel behandeling is ook geschikt voor diabetici.


Overige informatie over dit product

Merk
Mycosan
SKU
901503
EAN
8718309700300
Inhoud
5ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95