Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Bionnex Nordea serum glycolic acid (30ml)

30ml
Adviesprijs € 24.95 € 17.03
32% korting
30ml
Bionnex Nordea serum glycolic acid (30ml)
Adviesprijs € 24.95 € 17.03
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Berken toner en serum in 1, zuivert de huid van dode en uitgedroogde cellen.

Nordea Glycolic Acid 8% + Aloe Vera + Birch Toner Serum is een geavanceerde en unieke formule die je huid grondig zuivert van dode cellen, terwijl het tegelijkertijd de huid vernieuwt en verzacht door middel van een gebalanceerde exfoliatie. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor normale, gecombineerde en vette huidtypes en biedt talloze voordelen door de combinatie van actieve ingrediënten.

Het serum bevat een hoge concentratie glycolzuur dat een rol speelt bij rol bij het zuiveren van de huid van dode en uitgedroogde cellen. Bovendien is glycolzuur een krachtig middel om fijne lijntjes, ongelijkmatige teint, futloosheid en dofheid aan te pakken.

Aloë vera maakt je huidporiën strakker en verlicht ongemak terwijl het actieve ingrediënt berk ontstekingsremmende eigenschappen bevat die je huid nieuwe energie geven. Samen vormen glycolzuur, aloë vera en berk de perfecte combinatie om je huid te vernieuwen, te verjongen en te laten stralen!

Ingrediënten
Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Retinol, Tocopherol, Bisabolol.

Gebruik
Voor gebruik in de avond. Na het reinigen, het product aanbrengen op een wattenschijfje en veeg over het gezicht en de hals. Vermijd de oogcontouren en contact met de ogen. Dit product bevat alfahydroxyzuur (AHA), wat de gevoeligheid van je huid voor de zon kan verhogen en in het bijzonder de kans op zonnebrand. Gebruik zonnebrandcrème en beperk blootstelling aan de zon tijdens gebruik van dit product en gedurende een week daarna.

Bewaren
Op kamertemperatuur bewaren.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Oogcontact vermijden. Buiten het bereik van kinderen houden.

Overige informatie over dit product

Merk
Bionnex
SKU
966051
EAN
7350104249335
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95