Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Bionnex Nordea serum salycilic acid (30ml)

30ml
Adviesprijs € 24.95 € 17.03
32% korting
30ml
Bionnex Nordea serum salycilic acid (30ml)
Adviesprijs € 24.95 € 17.03
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Serum voor een diepe cleaning van de onzuivere en acne gevoelige huid.

Gezichtsreiniger met salicylzuur, exfolieert dode huidcellen en kalmeert de huid.

Bionnex Nordea Salycilic 2% + Island Lichen Cleanser is een geavanceerde en krachtige formule, die effectief dode huidcellen verwijdert welke de poriën verstoppen en zorgt hierdoor voor een heldere huid.

Deze formule is geschikt voor alle huidtypen, met name voor een vette en acne-gevoelige huid. Salicylzuur exfolieert zachtjes, vermindert roodheid en en bestrijdt onvolkomenheden. Het dringt diep door in verstopte poriën, bevordert de bloedcirculatie en verwijdert overtollig talg. Island Lichen is een inheems kruid uit het Noorden en fungeert als een natuurlijk antisepticum. Het bestrijdt acne-veroorzakende bacteriën, en beschermt de huid tegen oxidatieve stress en omgevingsfacotren zoals rook, vervuiling en UV-licht.

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Allantoin, Cetraria Islandica Thallus Extract, Propylene Glycol, Triethanolamine, Salicylic Acid, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Xanthan Gum.

Gebruik
Breng een kleine hoeveelheid rechtstreeks op de plekken aan voor zichtbare verbetering of over het gezicht om de zichtbare helderheid te behouden bij langdurig gebruik.
Vermijd de oogcontouren en contact met de ogen.
Dit product bevat een bètahydroxyzuur (BHA) dat de gevoeligheid van uw huid voor de zon en met name de kans op zonnebrand kan vergroten.
Gebruik een zonnebrandcrème en beperk blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product en gedurende een week daarna.

Bewaren
Op kamertemperatuur bewaren.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Oogcontact vermijden. Buiten het bereik van kinderen houden.

Overige informatie over dit product

Merk
Bionnex
SKU
966050
EAN
7350104249328
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95