Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Betereproducten Herbruikbare bamboe wattenstaafjes 2 stuks in doos (2st)

2st
Adviesprijs € 14.- € 10.77
23% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

 

Betereproducten Herbruikbare bamboe wattenstaafjes 2 stuks in doos

Heb jij wel eens goed naar een wattenstaafje gekeken? Zo ja, Valt het jou ook op dat zo’n relatief klein product best veel plastic bevat? Wattenstaafjes gooit men over het algemeen na eenmalig gebruik in de prullenbak. Best zonde eigenlijk, want op die manier komt er jaarlijks veel plastic in ons milieu terecht. Wij hebben een oplossing tegen het eenmalig gebruik gevonden. Probeer onze bamboe wattenstaafjes. Deze staafjes zijn na gebruik gemakkelijk schoon te maken en op deze manier eindeloos bruikbaar! Deze staafjes lenen zich voor multifunctioneel gebruik, want ook make-up verwijderen is erg makkelijk. Kortom, ons product is duurzaam, heel hygiënisch en wordt geleverd met een handige schuifhouder.

Samenstelling

100% bamboe en tip van siliconen

Gebruik

De staafjes zijn makkelijk te desinfecteren met enkel wat water en een beetje zeep. Hierdoor blijven ze hygiënisch, schoon en veilig en kun je ze langere tijd blijven gebruiken. Goed inzepen en met de vingertoppen de siliconenen tipjes kneden en wrijven tot ze schoon zijn. Daarna weer klaar voor hergebruik! Voor een grondige reiniging raden wij aan om eens in de maand de wattenstaafjes een paar seconden in kokend water te reinigen.

Waarschuwingen

Steek geen wattenstaafjes in je gehoorgang. Het te ver binnendringen van de gehoorgang of te hardhandig kan letsel veroorzaken en zorgt voor verstoppingen in je oor. Indien je de oren wilt reinigen, strijk het wattenstaafje dan zachtjes rond het buitenoppervlak van het oor. Buiten bereik van kinderen houden.

Omdat er geen lijm of andere chemische middelen worden gebruikt tijdens het ontwikkelingsproces van het wattenstaafje, kan het siliconen topje loskomen van het staafje wanneer je te hard trekt. Dit kan ook gebeuren tijdens teveel frictie bij gebruik. Dit is normaal en je kunt het topje gemakkelijk terugschuiven.

Fabrikant
Betere Producten - Nederland

Overige informatie over dit product

Merk
Betereproducten
SKU
963098
EAN
8785254783726
Inhoud
2st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95