Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Betereproducten Herbruikbaar wattenschijfje wit (1st)

1st
Adviesprijs € 21.55 € 17.99
17% korting
1st
Betereproducten Herbruikbaar wattenschijfje wit (1st)
Adviesprijs € 21.55 € 17.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

 

Betereproducten Herbruikbaar wattenschijfje wit

Jaarlijks gebruikt een gemiddeld huishouden erg veel wattenschijfjes die na eenmalig gebruik in de prullenbak belanden. Daarnaast zitten de schijfjes ook nog eens in een plastic verpakking. Door een set van 18 wattenschijfjes te bestellen bespaar je erg veel afval, want ze zijn geheel plasticvrij. Ook kun je ze keer op keer blijven gebruiken, je hoeft ze enkel uit te wassen.

Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn een ideaal alternatief op de standaard wattenschijfjes. Je kunt ze gebruiken om je gezicht dagelijks te reinigen of om make-up te verwijderen.

In tegenstelling tot regulier wattenschijfjes bestaan deze schijfjes voor 70% uit bamboe en slechts 30% katoen, waardoor ze veel goede eigenschappen hebben. Ze zijn super zacht, kunnen tegen een stootje en zijn erg geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn ze ook nog eens wasbaar en dus heel erg lang te hergebruiken. Naast de standaard witte schijfjes hebben we ook wattenschijfjes in het zwart.

Samenstelling

70% bamboe, 30% katoen

Gebruik

Na gebruik uitwassen

Fabrikant
Betere Producten - Nederland

Overige informatie over dit product

Merk
Betereproducten
SKU
963101
EAN
8785254783450
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95