Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

A.Vogel Herbamare bio (250g)

Kies variant
Adviesprijs € 4.49 € 4.15
8% korting
250g
A.Vogel Herbamare bio (250g)
Adviesprijs € 4.49 € 4.15
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Herbamare van A.Vogel is een 100% natuurlijke smaakmaker die zich uitstekend leent voor het op smaak brengen van gerechten. Het bestaat uit zeezout en 14 verschillende verse biologische geteelde groenten, tuinkruiden en specerijen. Verder maken de als kelp bekende zeewieren, Herbamare tot een waardevolle en heerlijk smakende verrijking van de maaltijd.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

  • 100% natuurlijk en zuiver plantaardig
  • 14 verschillende groenten, kruiden en specerijen
  • Vrij van kunstmatige smaakversterkers

Gezond kruidenzout
Herbamare Original is als kruidenzout niet alleen een heerlijke smaakmaker, het is ook nog eens goed voor uw lichaam. U hoeft er namelijk aanzienlijk minder van te gebruiken om dezelfde smaak te krijgen als met gewoon keukenzout.

Van kruid tot kruidenzout
Herbamare Original kruidenzout dankt zijn unieke smaak aan de verse, biologisch geteelde ingrediënten en de traditionele bereidingswijze. Het begint met de ambachtelijke winning van zuiver zeezout aan de Zuid-Franse Camarque. De biologische groenten en kruiden zijn afkomstig uit de Elzas. Direct na de oogst worden de groenten en kruiden met de hand schoongemaakt, gewassen en vers verwerkt. Zo blijven de waardevolle inhoudsstoffen en de volle smaak goed behouden. Vervolgens worden alle ingrediënten volgens origineel recept van Alfred Vogel verwerkt tot kruidenzout.

Overige informatie over dit product

Merk
A.Vogel
SKU
106905
EAN
8711596005042
Inhoud
250g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95