Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Andrelon Conditioner verleidelijk kort (300ml)

300ml
Adviesprijs € 4.04 € 2.40
41% korting
300ml
Andrelon Conditioner verleidelijk kort (300ml)
Adviesprijs € 4.04 € 2.40
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon Verleidelijk Kort - 300 ml - Conditioner geeft je korte haar direct meer body en volume.

• De verzorgende conditioner heeft een unieke lichtgewicht formule die kort haar direct meer volume en body geeft.

• Helpt het haar snel en eenvoudig in het gewenste model te brengen.

• Het haar voelt luchtig en voller aan.

• Zonder siliconen.

• Het haar voelt direct zachter aan.

• Speciaal ontwikkeld voor kort haar.

Kort haar wordt steeds hipper en steeds meer vrouwen kiezen voor dit pittige, trendy kapsel door de schaar in hun lange lokken te zetten. Je kunt met kort haar ook eindeloos variëren en verschillende kapsels creëren. Van een funky, messy look tot een glamorous klassieke coupe. Over korte haarstijlen wordt al snel gedacht dat een speciale verzorging niet noodzakelijk is, omdat het haar toch kort is. Het breekt niet zo snel als lang haar en het kan niet zo gemakkelijk in de klit raken. Korte kapsels zien er vaak minder rommelig uit. Dit betekent echter niet dat ze geen speciale verzorging kunnen gebruiken. Om je korte kapsel deze verzorging te kunnen bieden, heeft Andrélon hier speciaal de nieuwe Verleidelijk Kort haarverzorgingslijn voor ontwikkeld. Met Andrélon Verleidelijk Kort kun je kort haar elke dag in een nieuwe en frisse look stylen. De Andrélon Verleidelijk Kort conditioner verzorgt het haar tot in de puntjes dankzij een unieke lichtgewicht formule zonder siliconen. Deze formule zorgt ervoor dat kort haar direct, zachter, luchtiger en voller aanvoelt. Daarnaast kun je het haar snel en eenvoudig in het gewenste model brengen. Krijg direct meer body en volume in je korte haar met de Andrélon Verleidelijk Kort conditioner.

Gebruiksinformatie

1. Masseer de conditioner in nat haar in.

2. Laat het 1 tot 2 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Breng de conditioner met name aan in de lengte van je haar, daar waar je haar het het hardst nodig heeft.

Veelgestelde vragen over Q: verzwaart conditioner je haar? A: Een conditioner maakt je haar juist zacht en makkelijk doorkambaar, zodat het vol en soepel valt. Q: Waarom zou ik een conditioner gebruiken? A: Een conditioner zorgt voor een extra verzorging waardoor onderandere je haar beter doorkambaar is, waardoor je minder kracht hoeft te zetten met je borstel of kam. Daardoor breekt je haar minder snel. Ook maakt een conditioner je haar zacht en zorgt voor een mooie glans in je haar. Q: Is een conditioner alleen voor lang haar? A: Je haar verdiend altijd een goede verzorging, ongeacht de lengte. Daarbij wordt een kort kapsel juist vaak geföhnd en in model gebracht met stylingsproducten. Een extra goede reden om ook kort haar te hydrateren.

1. Hoe kan ik mijn haar het beste wassen om het sterker en gezonder te maken?Was je haar met een gematigde hoeveelheid shampoo. Wrijf de shampoo tussen je handen en breng het op je natte haar aan. Kneed het in je haar en masseer zacht je hoofdhuid. Zorg dat je je haren goed uitspoelt, zodat er geen restjes shampoo blijven zitten.

2. Hoelang moet ik de conditioner laten intrekken?Laat de conditioner minimaal 1 tot 2 minuten intrekken, zodat de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen.

3. Hoe kan ik mijn korte haar nog beter verzorgen?Houd het drogen van je haar met de föhn tot een minimum beperkt. Gebruik daarnaast gematigde hoeveelheden conditioner zodat het haar niet vet wordt.

EAN(s): 8710908166532

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
903922
EAN
8710908166532
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95