Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Actinica Lotion SPF50+ (80g)

80g
Adviesprijs € 27.30 € 20.99
23% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
80g
Actinica Lotion SPF50+ (80g)
Adviesprijs € 27.30 € 20.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Actinica Lotion SPF50+ 80g
Actinica werkt klinisch bewezen doeltreffend bij de preventie van niet-melanome huidkanker (actinische keratose) en lichtdermatose (zonneallergie)

Productbeschrijving
• Beschermt tegen zowel UVA- als UVB-straling
• Zeer hoge beschermingsfactor (SPF50+)
• Innovatieve doseerpomp voor exacte dosering (bevat tot 200 doseringen)
• Bevat een breedspectrum fotostabiele filters (6 filters)
• Bevat hydraterende eigenschappen waardoor het de huid verzorgt
• Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid
• Trekt snel in, zonder witte waas achter te laten
• Vrij van parfum en conventionele PEG-emulgatoren
• Aanbevolen door dermatologen

Actinica Lotion SPF50+ is een medisch hulpmiddel voor de preventie van bepaalde vormen van niet-melanome huidkanker (actinische keratose) en lichtdermatose (zonneallergie).

De lotion is speciaal ontwikkeld voor mensen die een hoog risico hebben om huidkanker te ontwikkelen als gevolg van blootstelling aan UV. Actinica Lotion SPF50+ heeft een zeer hoge beschermingsfactor en biedt een zeer hoge UVA- en UVB- bescherming voor de huid die eerder beschadigd is door UV-straling.

Actinica Lotion SPF50+ heeft een handige doseerpomp, die een constante hoeveelheid lotion afgeeft. Hierdoor bent u verzekerd van de goede hoeveelheid per lichaamsdeel.

Zo werkt het
Indien Actinica Lotion correct gebruikt wordt, zal het helpen huidkanker te voorkomen. Uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat het zowel primaire preventie (mensen zonder huidkanker) als secundaire preventie (mensen die al huidkanker hebben) biedt.

• In een 2 jaar durende studie bij hoogrisico patiënten met immunosuppressie (patiënten met orgaantransplantatie) voor de preventie van niet- melanome huidkanker heeft Actinica Lotion bewezen effectief te zijn in het voorkomen van actinische keratose en van het plaveiselcelcarcinoom.
• Actinica Lotion beschermt tegen zowel UVA- en UVB-stralen. Het bevat breed spectrum fotostabiele filters en is waterbestendig.
• Actinica lotion heeft ook hydraterende eigenschappen en verzorgt uw huid. Het ontbreken van geurstoffen en van conventionele PEG emulgatoren zorgt ervoor dat de lotion goed wordt verdragen, zodat het ook kan worden gebruikt op zeer gevoelige huid.

Indicaties
• Voor gezicht en lichaam
• Geschikt voor kinderen (vanaf 1 jaar) en volwassenen
• Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid (vrij van parfum en conventionele
PEG-emulgatoren)
• Aanbevolen door dermatologen voor de preventie van actinische keratose en
bepaalde vormen van niet-melanome huidkanker bij risicopatiënten, bij immunosuppressie patiënten met orgaantransplantatie en lichtdermatose

Gebruik
De best mogelijke bescherming wordt verkregen door Actinica Lotion SPF50+ het gehele jaar, iedere ochtend, royaal aan te brengen op elk deel van de huid dat overdag aan de zon wordt blootgesteld. Breng Actinica Lotion SPF50+ aan voordat u andere cosmetische producten aanbrengt. Smeer Actinica Lotion SPF50+ goed uit op het huidoppervlak en geef het enkele minuten de tijd om in te werken (de lotion kan anders verkleuring geven aan kleding). Breng Actinica Lotion SPF50+ opnieuw aan als u langere perioden in water bent geweest of als u hevig heeft gezweet. Draag beschermende kleding en vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Het huidoppervlak verschilt per persoon. De volgende lijst geeft bij benadering de benodigde dosering. Het beschermingsniveau kan verminderen wanneer een kleinere hoeveelheid wordt gebruikt. Het doseeradvies is weer gegeven in de bijsluiter en op de pompflacon.
• Gezicht: minimaal 2 pompjes
• Kaal hoofd: minimaal 1 pompje
• Nek: minimaal 1 pompje
• Decolleté: minimaal 1 pompje
• Onderarm: minimaal 2 pompjes
• Bovenkant hand: minimaal 1 pompje

Ingrediënten
Vrij van parfum en conventionele PEG-emulgatoren. Bestanddelen: Bis- Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl, Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl p- Methoxycinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylparaben, Methylparaben, Hulpstoffen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Bijwerkingen Een allergische reactie op één van de bestanddelen van Actinica Lotion kan niet worden uitgesloten. Als irritatie, huiduitslag of zonnebrandverschijnselen na slechts een korte blootstelling aan de zon zich voordoen, kan dit een teken zijn van een ongewenste bijwerking. In dit geval dient u een ander product te gebruiken.
Vermijd zorgvuldig het contact met de ogen en gebruik een goede zonnebril, omdat Actinica Lotion een branderig gevoel kan veroorzaken bij rechtstreeks contact met de ogen. In het geval het toch in de ogen komt, overvloedig met water spoelen.

Fabrikant
Galderma Benelux B.V.
Gravinnen van Nassauboulevard 91
4811 BN Breda
Nederland

Overige informatie over dit product

Merk
Actinica
SKU
875404
EAN
7612076396470
Inhoud
80g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95