Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Zarqa Nachtcreme Nutritive (50ml)

50ml
Adviesprijs € 19.99 € 13.64
32% korting
50ml
Zarqa Nachtcreme Nutritive (50ml)
Adviesprijs € 19.99 € 13.64
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Intensieve voeding en verzorging van de zeer droge (gevoelige) huid. Hydrateert herstelt.

Gebruik: ’s avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid, licht inmasseren. Gebruik in combinatie met ZARQA Serum Hydraboost en ZARQA Dagcrème Nutritive.

Wist je dat…
Je met ZARQA elke dag goed beschermd bent? Dit komt door de toevoeging van het revolutionaire ingrediënt Pollustop®. Deze multifunctionele huidbeschermer is hét wapen tegen luchtverontreiniging, vrije radicalen en UV-straling. Pollustop® legt een ‘schild‘ over de huid zonder de huid af te sluiten en houdt zo vervuiling tegen.

Wist je dat…
ZARQA 0% parfum bevat, maar door je eigen pH-balans (zuurtegraad) van de huid kunnen bepaalde ingrediënten toch een geur met zich mee brengen. De ZARQA producten zijn pH-huidneutraal.

Dode Zee-mineralen en Dode Zeezout
ZARQA haalt haar zout uit de Dode Zee bij Jordanië. Het 100% pure Dode Zeezout bevat tussen de 31 en 45% magnesiumchloride en tussen de 3 en 9% natriumchloride. De magnesiumkristallen van ZARQA zijn groter en bevatten vanwege een drogingsproces minder vocht. Hierdoor is het magnesiumchloridegehalte hoger (richting de 45%) en het natriumchloridegehalte juist lager (richting de 3%). Omdat ons Dode Zeezout een natuurproduct is, kan het mineraalzoutgehalte variëren.

Pollustop® (Biosaccharide Gum-4) 
Met ZARQA ben je elke dag goed beschermd dankzij de toevoeging van het revolutionaire ingrediënt Pollustop®. Deze multifunctionele huidbeschermer is hét wapen tegen luchtverontreiniging, vrije radicalen en UV-straling. Pollustop® legt een ‘schild’ over de huid zonder de huid af te sluiten en houdt zo vervuiling tegen. Het stofje biedt onmiddellijke bescherming en is speciaal ontworpen om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Pollustop® is een natuurlijk ingrediënt en verstopt de poriën niet.

Hyaluronzuur
Naarmate de huid ouder wordt, verliest ‘ie meer vocht. De oplossing? De huid meer vocht laten vasthouden. Hyaluronzuur is een stof die 1000 keer zijn eigen volume kan vasthouden en daardoor als de beste hydrateert. Deze lichaamseigen en huideigen hydraterende stof werkt als een vulmiddel tussen de huidcellen en het versterkt de huidbarrière. Hoe meer hyaluronzuur er in de huid aanwezig is, hoe gladder en steviger de huid oogt en voelt. Je vindt hyaluronzuur in ZARQA-producten omdat het de huid intens hydrateert en daardoor voor een mooiere, sterkere en jongere huid zorgt.

Inuline (PreBIULIN C90)
Inuline is een plantaardige, suikerhoudende stof die voorkomt in cichorei (een wortel, familie van de witlof). De natuurlijke stof heeft een prebiotische bescherming: het maakt onze huidmicrobiota en huid resistenter en sterker en herstelt de microbiële huidbarrière. Inuline houdt de huidbarrière gezond, brengt de gevoelige huid in balans en laat de huid haar natuurlijke, gezonde gloed behouden. Ook staat inuline erom bekend de huid te zuiveren van micro-organismes.

8% Shea butter
Shea butter is 100% puur en wordt gemaakt van de noot van de Afrikaanse shea boom (ook wel karité boom genoemd). Het voedt en hydrateert de huid en is rijk aan vitamine A, D, E en F. Stimuleert de celdeling en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Prunus Armeniaca (Abricot) Kernel Oil
Abrikozenpitolie is een lichte olie, die snel in de huid trekt en haar fluweel- en zijdezacht laat aanvoelen. De olie verbetert de barrierefunctie van de huid en is uitermate geschikt voor de verzorging van de droge huid.

Jojoba olie (Simmondsia chinensis seed oil)
Jojobaolie is een lichte, niet-vettige olie die snel wordt opgenomen door de huid. De milde, huidvriendelijke olie heeft dezelfde eigenschappen als de huideigen lipiden in de bovenste huidlaag, waardoor jojobaolie geschikt is voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige. Jojobaolie is intens hydraterend, bevat vitamine E tegen huidveroudering, maakt de huidbarrière sterker en geeft de teint een boost. Daarnaast kan jojobaolie ontstekingsremmend werken.

PhytoVie® Defense
Wil je je huid optimaal beschermen? PhytoVie® Defense werkt als een schild voor de huid en beschermt zo tegen luchtvervuiling (anti-pollution), chemicaliën en andere irriterende factoren. Het lichtgewicht ingrediënt van natuurlijke oorsprong is daarnaast vochtinbrengend en perfect voor de drogere huidtypen. Vanwege de uiterst beschermende werking van PhytoVie® Defense is het dé stof die huidveroudering door milieuverontreiniging tegengaat. Ook houdt het revolutionaire ingrediënt de huidtextuur mooi en kan hyperpigmentatie worden voorkomen.

Fucocert (biosaccharide gum-1)
Fucocert (ook wel fucogel genoemd) is een biotechsuiker uit suikerbuit, en wordt geëxtraheerd uit fucose. De fucocert legt als het ware een laagje over de huid, waardoor vocht kan worden vastgehouden. Dit maakt het natuurlijke ingrediënt bijzonder geschikt voor de droge huid. Fucocert hydrateert tot wel acht uur lang, versterkt de huidcellen en is dankzij het grote vochtinbrengende en -vasthoudende vermogen een echt anti-agingingrediënt. Ook zorgt fucocert voor een aangenaam huidgevoel: de stof maakt de huid zacht en soepel.

Vitamine E
Vitamine E werkt als een antioxidant. Antioxidanten zoals vitamine E beschermen je huid tegen vrije radicalen, zodat je huid minder snel verouderd of beter herstelt na beschadiging.

Cetearyl Glucoside, Sodium Stearoyl Lactylate, Inulin Lauryl Carbamate
Cetearyl Glucoside, Sodium Stearoyl Lactylate, Inulin Lauryl Carbamate zijn zeer milde op suiker, melkzuur en Inulin gebaseerde natuurlijke emulgatoren. Daarnaast geven ze een aangenaam huidgevoel.

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin,
Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Cetyl Palmitate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Isopropyl
Palmitate, Cetyl Alcohol, Microcrystalline Cellulose, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearyl Alcohol,
Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucoside, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer,
Tocopheryl Acetate, Cellulose Gum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, P-Anisic Acid, Ethylhexylglycerin,
Xanthan Gum, Inulin Lauryl Carbamate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Biosaccharide Gum-1,
Biosaccharide Gum-4, Maris Sal, Inulin, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium
Hyaluronate, Glucose, Fructose, Cellulose, Tocopherol

Overige informatie over dit product

Merk
Zarqa
SKU
845977
EAN
8714319196461
EAN 2
8714319991622
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95