Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

WholeFiber Voedingsvezel (350g)

350g
Adviesprijs € 19.95 € 16.55
17% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
350g
WholeFiber Voedingsvezel (350g)
Adviesprijs € 19.95 € 16.55
Webshop keurmerk

Productomschrijving

WholeFiber verhoogt op een makkelijke én lekkere manier je dagelijkse inname van prebiotische vezels (inuline, pectine) én verbetert hierdoor je darmflora (microbioom). Dat heeft een positief effect op je darmgezondheid, stoelgang en algehele gezondheid.

Geteeld met grote zorg door geselecteerde telers, puur natuur groente van Nederlandse bodem.

WholeFiber is 100% gedroogde wortel, crunchy brokjes om toe te voegen aan ontbijt, salade, diner of bijvoorbeeld om mee te bakken.

Voedingsvezels en prebiotica
Voedingsvezels zijn een belangrijke bron van voedsel voor de goede bacteriën in de darm. Deze bacteriën, ook wel de darmflora genoemd, spelen een belangrijke rol bij de spijsvertering, de opname van voedingsstoffen en het immuunsysteem. Ze stimuleren de groei van gunstige bacteriën, remmen de ontwikkeling van potentieel schadelijke microben af en dragen zo bij aan een algehele darmgezondheid. Een gebalanceerd darmmicrobioom is verbonden met een versterkte immuniteit, verbeterde spijsvertering en zelfs een positieve invloed op je gemoedstoestand.

Prebiotica zijn een speciale vorm van voedingsvezels die de groei van goede bacteriën in de darm bevorderen. Ze zijn te vinden in veel plantaardige voedingsmiddelen, zoals groenten, fruit, volle granen en peulvruchten.

Prebiotica werken door de opname van voedingsstoffen door de goede bacteriën in de darm te stimuleren. Hierdoor kunnen deze bacteriën zich beter ontwikkelen en hun functies optimaal vervullen.

Ingrediënten
100% gedroogde chicory root (witlofwortel).
WholeFiber bestaat voor 85% uit prebiotische, natuurlijke plantenvezels waaronder inuline, pectine, hemi-cellulose en cellulose.

Allergeneninformatie

  • Allergenenvrij
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
  • Vegan

Voedingswaarde per 100g

Energie

820kJ / 196kcal

Vet

0 g

- waarvan verzadigd vet

0 g

Koolhydraten

5 g

- waarvan suikers

3 g

Eiwitten

4 g

Vezels

85 g

Zout

0,137 g

Kalium

1500 mg

Gebruik
Voeg per dag 1 tot 3 eetlepels crunchy WholeFiber toe aan je ontbijt, lunch of diner. WholeFiber kun je prima toevoegen aan yoghurt, cornflakes, muesli’s, salades, soepen, sauzen en nog veel meer. Start met 1 eetlepel per dag (5g) gedurende twee weken om je darmen te laten wennen, daarna naar 2 eetlepels en eventueel naar 3 eetlepels per dag.

  • Voeg WholeFiber toe aan yoghurt of smoothies voor een vezelrijk ontbijt
  • Verrijk je lunchsalades en spreads met WholeFiber
  • Lekker over soep en groenten voor een extra bite vol prebiotica

 

Overige informatie over dit product

Merk
Wholefiber
SKU
936858
EAN
8720299683006
Inhoud
350g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95