Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Vitals Vitamine E-8 (60caps) (60sft)

60sft
Adviesprijs € 39.95 € 33.39
16% korting
60sft
Vitals Vitamine E-8 (60caps) (60sft)
Adviesprijs € 39.95 € 33.39
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vitals Vitamine E-8 is uniek in zijn soort en bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit alle 8 vormen van vitamine E (tocoferolen en tocotriënolen). Een compleet, gebalanceerd vitamine E-complex van superieure kwaliteit. Voor dit product is gekozen voor grondstoffen die uitstekend opneembaar zijn en gegarandeerd voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van zuiverheid. Tocoferolen en tocotriënolenVitamine E is een essentiële, vetoplosbare nutriënt die bestaat uit een familie van vier tocoferolen (alfa, beta, gamma, delta) en vier tocotriënolen (alfa, beta, gamma, delta). De tocotriënolen verschillen van de tocoferolen doordat de eerstgenoemde over onverzadigde zijketens met drie dubbele bindingen beschikken. Tocoferolen hebben verzadigde zijketens zonder dubbele bindingen. In voeding komt vitamine E voor in al deze acht vormen. In voedingssupplementen wordt echter doorgaans uitsluitend alfatocoferol gebruikt. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat ook de andere vormen van vitamine E (zoals gammatocoferol en tocotriënolen) een belangrijke rol spelen in het behoud van een goede gezondheid en een synergetische werking hebben met elkaar. Dit unieke vitamine E-complex is dan ook op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten ontwikkeld.

De belangrijkste functie van vitamine E in het lichaam is het helpen bij de bescherming van cellen en weefsels tegen oxidatieve schade. Mensen staan tegenwoordig bloot aan veel ongewenste invloeden van buitenaf (zoals overmatige uv-straling uit zonlicht en milieuvervuiling). Het afweersysteem van de cellen heeft dus wel wat steun nodig. Vitamine E draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels door het wegvangen van vrije radicalen. 

Samenstelling

833%         
Samenstelling per capsule:RI*
Vitamine E (150 ie**)100 mg-TE***
Uit gemengde tocoferolen :
d-alfatocoferol85 mg
d-bètatocoferol2 mg
d-gammatocoferol55 mg
d-deltatocoferol23 mg
Uit gemengde tocotriënolen :
d-alfatocotriënol18,5 mg
d-bètatocotriënol1,5 mg
d-gammatocotriënol22,5 mg
d-deltatocotriënol7,5 mg

* ie = internationale eenheden; bij vitamine E geldt: 1 ie = 0,67 mg-TE
** TE = d-alfatocoferol-equivalenten; vitamine E moet uitgedrukt worden in d-alfatocoferol-equivalenten. 1 mg-TE komt overeen met 1 mg d-alfatocoferol of 2 mg d-bètatocoferol of 10 mg d-gammatocoferol of 33 mg d-deltatocoferol.
*** RI = Referentie-inname


Bevat geen :  Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik : 1 capsule per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een vitamine E-supplement wordt bij voorkeur in combinatie met een vitamine C-supplement gebruikt. Vitamine C regenereert reeds door het lichaam gebruikte vitamine E en brengt deze weer terug in de actieve vorm.  Op deze manier ondersteunt het de werking van vitamine E.

Ingredienten : Natuurlijke gemengde tocotriënolen, natuurlijke gemengde tocoferolen, natuurlijk alfatocoferol, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat).   Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
Vitals
SKU
956560
EAN
8716717003372
Inhoud
60sft

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95