Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Vitakruid Quercetine 250 met Phytosome technologie (60vc)

60vc
Adviesprijs € 28.90 € 22.76
21% korting
60vc
Vitakruid Quercetine 250 met Phytosome technologie (60vc)
Adviesprijs € 28.90 € 22.76
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vitakruid Quercetine 250 met Phytosome® technologie

Vitakruid Quercetine 250 met Phytosome® technologie

Quercetine uit voeding wordt nauwelijks opgenomen 
Quercetine is een zogenoemde bioflavonoïde, een nutriënt dat we onder meer in citrusvruchten, uien, aardappelen en boekweit aantreffen. We lopen echter tegen een probleem aan met de stof die we voorheen als vitamine P aanduidde. Tijdens het koken verdwijnt quercetine namelijk voor 70 tot maar liefst 90 procent uit onze voeding.

De 10 tot 30 procent die vervolgens ons verteringsgestel bereikt ervaart opnieuw een knelpunt. Quercetine is immers een nutriënt dat zich bindt met fytonutriënten (antistoffen), waardoor de opname van quercetine vermoeilijkt. Door de kleine hoeveelheid quercetine die uiteindelijk in de cel terechtkomt is suppletie vaak ook aan te bevelen. 

Minder binding met fytonutriënten
Gelukkig heeft gerenommeerde nutriëntproducent Indena iets gevonden op de van nature slechte opneembaarheid van quercetine. De ontwikkelaar beperkt het binden van quercetine met fytonutriënten door de bioflavonoïde te mengen met fosfolipiden (natuurlijke bouwelementen van de cel). Door de verminderde binding met fytonutriënten, komen er dus ook minder van die stoffen in onze celkern terecht.

Quercetine tot 20 keer beter opneembaar door Phytosome® technologie 
Door de natuurlijke binding van quercetine met fosfolipiden ontstaat bovendien een homogeen mengsel, waar we vervolgens naar refereren als fytosomen. Het product van deze Phytosome® technologie draagt de gepatenteerde naam Quercefit®. Uit onderzoek blijkt dat Quercefit® tussen de tien en twintig keer beter opneembaar is dan reguliere quercetine!

250 mg per capsule; ruim voldoende door Phytosome® technologie
Het gros van de quercetine producten bevatten tot wel 500 mg reguliere quercetine. Een dosering van 250 mg per capsule lijkt dus weinig. Maar zoals uitgelegd; Quercefit® neemt ons lichaam tussen de tien en twintig keer beter op dan reguliere quercetine. 

Samenstelling per dagdosering (1 vega capsules):    RI*
Quercefit® (34-42% quercetine) 250 mg **
Waarvan quercetine 95 mg  
* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld
   

Ingredienten
Quercefit®, hypromellose (capsule), microkristallijne cellulose (vulstof), rijstzetmeel

Gebruik
Neem 1 tot 4 capsules per dag. Houd u aande aanbevolen dosering. Niet gebruiken in combinatie met digoxine en cyclosporine.

Fabrikant:
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
Vitakruid
SKU
935669
EAN
8717438691671
Inhoud
60vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95