Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Heeft u onlangs Eat Natural Fruit & Nuts Brazil & sultana with peanuts and almonds aangeschaft? Lees dit bericht dan goed door!

Hand2mouth Ltd, de fabrikant van Eat Natural repen heeft besloten om bovengenoemde producten per direct uit de winkelschappen te halen vanwege de mogelijke aanwezigheid van Salmonella, afkomstig van een van de ingrediënten, geleverd door een toeleverancier. Salmonella is een organisme dat infecties kan veroorzaken en soms gevaarlijke gevolgen kan hebben voor jonge kinderen, kwetsbare en oudere mensen en mensen met een zwak immuunsysteem. Over het algemeen zullen gezonde mensen die besmet raken met salmonella niet ziek worden of bij verschijning van symptomen binnen een paar dagen genezen zonder specifieke medische behandeling.
De besmetting geldt niet voor andere repen van dit merk. Indien u dit product hebt aangekocht, consumeer het dan niet en stuur het terug naar Internetdrogisterij.

Het betreft onderstaand product:


Eet dit product niet. Stuur het product terug naar Internetdrogisterij. Compleet onaangebroken of een aangebroken restant, dat maakt niet uit. Vermeld uw naam, adresgegevens, e-mailadres en bankrekeningnummer - na ontvangst van het pakketje wordt het aankoopbedrag én de verzendkosten z.s.m. op uw rekening overgemaakt.


Internetdrogisterij
Industrieweg 15
9672 AP Winschoten


Aarzel dan niet om te bellen of te mailen met de klantenservice van Lemar BV:

Telefoonnummer: 0031 (0)33-20 48 600
E-mailadres: info@lemarbv.com