Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

TePe PlaqSearch tabletten (10st)

10st
Adviesprijs € 3.79 € 3.15
17% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

TePe PlaqSearch is een product dat met twee verschillende kleuren oude en nieuw gevormde plaque zichtbaar maakt.
Om de tanden en het tandvlees gezond te houden is het belangrijk regelmatig plaque te verwijderen door middel van tandenpoetsen en
interdentale reiniging.

Om ervoor te zorgen dat zowel de tanden als het tandvlees gezond blijven, is het belangrijk regelmatig plaque te verwijderen door middel van tandenpoetsen en interdentale reiniging, anders kan de plaque tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem tot gevolg hebben. Plaque is erg moeilijk te zien, dus hoe ziet u of reiniging efficiënt genoeg is geweest? Het gebruik van een kleurtablet, welke de plaque in de mond kleurt, is een snelle en eenvoudige zichtbare zelf test voor thuis. Het grote voordeel van de TePe PlaqSearch is de tweekleurige indicatie, het toont zowel nieuwe als oude plaque.

Gebruik
Kauw op een PlaqSearch tablet na het tandenpoetsen en interdentaal reinigen. Spoel uw mond.
 Nu kunt u duidelijk zien waar de plaque is achtergebleven. Nieuwe plaque kleurt rood, terwijl plaque ouder dan 12 uur blauw kleurt, waardoor duidelijk te zien is waar poetsen herhaaldelijk wordt gemist.

Overige informatie over dit product

Merk
Tepe
SKU
877798
EAN
07317400014043
Elektronica
Ja
Inhoud
10st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95