Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

TePe Interdentale rager mixed pack (6st)

6st
Adviesprijs € 5.39 € 3.78
30% korting
6st
TePe Interdentale rager mixed pack (6st)
Adviesprijs € 5.39 € 3.78
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Tepe Interdentale rager origineel is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen de tanden, daar waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem. De reeks TePe Interdentale ragers is verkrijgbaar in 9 kleur gecodeerde maten, geschikt voor zowel de kleine als de grote interdentale ruimte. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

De TePe rager origineel is verkrijgbaar in zes met kleur gecodeerde maten. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

Gebruik
Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen. Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is.

Overige informatie over dit product

Merk
Tepe
SKU
827349
EAN
07317400007816
Inhoud
6st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95