Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

TePe Good tongschraper (1st)

1st
Adviesprijs € 5.25 € 4.28
18% korting

Productomschrijving

In de meeste gevallen komt een slechte adem door problemen in de mond zelf. Om een slechte adem te voorkomen of te behandelen, staat een goede mondhygiëne centraal.

Vermindert slechte adem
Het ontwerp komt overeen met de natuurlijke vorm van de tong en reinigt het achterste gedeelte gemakkelijker. De smalle vorm vermindert braakneigingen. De TePe Tongschraper heeft drie licht geronde reinigingsvlakken die voor een ‘drievoudig-effect’ zorgen. Dit betekent dat één beweging voldoende is voor een efficiënte reiniging. De tongschraper is gemaakt van milieuvriendelijk polypropyleen en is vaatwasserbestendig.

Effectief reinigen met de tongschraper
Plaats de tongschraper, zover mogelijk als het kan met de geronde kant achter op de tong en trek de schraper rustig naar voren. Eén beweging is genoeg voor een efficiënte reiniging.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Tepe
SKU
848611
EAN
07317400022178
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95