Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

SleepPro Snurkbeugel standaard (1st)

1st
Adviesprijs € 29.95 € 25.42
15% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Sleeppro Snurkbeugel standaard

SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel | Hulp bij snurken in de slaap.

De SleepPro Easfit Standard Snurkbeugel is een doeltreffende en goedkope manier om een einde te maken aan die slapeloze nachten en lage slaapkwaliteit. U zult na gebruik, beter slapen en uitgeruster wakker worden.

De SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel mondstuk, ook wel bekend als een mandibulair repositie-apparaat of MRA, welke hebben bewezen het snurken te stoppen. Het mondstuk zelf helpt uw luchtwegen te openen terwijl u slaapt, zodat de doorstroming van lucht door uw neus en mond gemakkelijker wordt.

Snurken zonder een snurkbeugel
Een onderkaak kan niet alleen omlaag en omhoog, maar ook een beetje naar voor en naar achter. Als de spieren tijdens de slaap verslappen ­ dat gebeurt vooral tijdens het slapen
op de rug ­ zakt de onderkaak wat naar achteren. Hierdoor vernauwen de luchtwegen. De lucht die door de vernauwde luchtweg moet, laat de zachte delen van de mond en keel trillen Dat veroorzaakt een geluid dat we kennen als snurken.

Nooit meer snurken met Snurkbeugel
Een snurkbeugel omsluit uw boven­ en ondergebit en fixeert daardoor de onderlinge stand en daarmee tevens de stand. Hierdoor kan de onderkaak niet naar achteren zakken. Het mondstuk zal de onderkaak zelfs iets verder dan normaal naar voren brengen, zodat er steeds voldoende ruimte in de keelholte blijft. Bovendien blijft de tong beter op zijn plaats zitten.
Bij het gebruik van een SleepPro snurkbeugel kan gewoon door de mond worden geademd, omdat de beugel aan de voorzijde is voorzien van luchtgaten.

SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel
De SleepPro Easifit Standard is een snurkbeugel die is ontworpen om u op comfortabele wijze te laten stoppen met snurken. Dit mondstuk is tot wel 40 keer goedkoper dan op maat gemaakte snurkbeugels en is gemakkelijk zelf op maat te brengen. Bovendien is onze snurkbeugel medisch aanbevolen en effectief vanaf het eerste gebruik. 
 
Via Boil & Bite op maat maken 
De SleepPro Easifit Standard werkt met de zogenaamde “boil & bite”-techniek, om er zeker van te zijn dat hij comfortabel zit en makkelijk aan te passen is.

Hoewel een SleepPro Custom Snurkbeugel op Maat maximaal comfort biedt en doeltreffend is, vinden veel klanten dat de zeer efficiënte SleepPro Easifit Standard voldoende is om ze te laten stoppen met snurken. Zij hebben dan ook geen behoefte aan een speciaal op maat gemaakte snurkbeugel.

De Easifit snurkbeugel is nu ook beschikbaar in een antimicrobiële versie, die tot 99,99% bescherming biedt tegen micro-organismen en tevens langer meegaat.

Gebruik

Gebruikershandleiding
Voor het op maat maken SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel in de talen

> Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Fabrikant
Trophax
Postbus 995
1183 WP Amstelveen
www.Trophax.eu

Overige informatie over dit product

Merk
Sleeppro
SKU
942465
EAN
5060251570009
EAN 2
5060251570009bl
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95