Test alert message!

Klantenservice Internet Drogisterij

Vragen?

Vragen over uw bestelling kan u 24 uur per dag e-mailen naar: info@internetdrogisterij.nl.
Wij doen er alles aan om vragen z.s.m. te beantwoorden.

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 - 16.00 uur. Ons telefoonnummer is 085 0657255, vanuit België of Duitsland via +31 085 0657255

Contactgegevens

Internetdrogisterij.nl (handelsnaam van ZZShops BV) ingeschreven in de kamer van koophandel onder nummer 64064077.

Bezoek- en postadres:
Turfweg 9
9665EZ Oude Pekela

Verzending van bestellingen wordt verzorgd door onze partner Droginet BV.

De verkoop van farmaceutische producten of producten die worden aangemerkt als geneesmiddelen staan bij Internetdrogisterij onder toezicht van Apotheker A.R. Terpstra te Bad Nieuweschans met BIG nummer 39048698617.
Wilt u advies van onze Apotheker over uw aankopen? Mail uw vraag naar info@internetdrogisterij.nl of bel 0857 920180, vermeld hierbij de medicijnen of voedingssupplementen die u gebruikt.

Bezorging en levering

U ontvangt uw bestelling op het door u aangegeven bezorgadres. U kunt er voor kiezen om de bestelling op een ander adres dan het huisadres af te laten leveren. Geef bij het opgeven van het bezorgadres een ander adres in dan het huisadres.

Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten, binnen 1 tot 3 werkdagen nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Als een artikel niet op voorraad is en de levertijd langer kan duren, zullen wij u per e-mail informeren. Wij geven in dat geval aan wat de verwachte levertijd is. Zodra uw bestelling door ons is verzonden ontvangt u een Track & Trace code. Wanneer u tijdens de bezorging niet thuis bent zal de bezorger een kaartje in uw brievenbus doen waarop een nieuw bezorgmoment staat aangegeven.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen vanaf 75 euro! Onder dit bedrag zijn de verzendkosten in Nederland € 4,95, in België en Duitsland  € 5,95.

Manco’s & Retouren

Bij Internetdrogisterij.nl wordt elke bestelling met de grootste zorg uitgevoerd. Is het bestelde artikel bij levering niet in orde? Geef dit binnen een redelijke termijn na ontdekking aan op info@internetdrogisterij.nl.

Controleer als ontvanger van de goederen de levering. Meld klachten t.a.v. een artikel of de aflevering op onderstaand mailadres: info@internetdrogisterij.nl.

Kijk in de Algemene Voorwaarden voor de exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc.

Herroepingsrecht

Wilt u iets ruilen of terugsturen? Dat kan.

Wil u een ontvangen product ruilen tegen een ander product, neem dan contact op met onze klantenservice.

U hebt de mogelijkheid om de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop te ontbinden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het  Modelformulier voor herroeping (invullen niet verplicht), mailen naar info@internetdrogisterij.nl  of schriftelijk via aangetekend schrijven. Dit adres is:Turfweg 9, 9665 EZ Oude Pekela.
Na ontbinding vragen wij u om uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren naar het adres op het modelformulier. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen wel voor uw eigen rekening.
Hygiene artikelen, zoals erotische artikelen en geneesmiddelen, kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is.
Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.

Indien u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst of melding (indien mogelijk in originele verpakking) retourneert wordt uw volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk na ontbinding van de koopovereenkomst op uw rekening teruggestort. U ontvangt het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten betaald voor de heenzending terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u hebt betaald. Bij gebruik of beschadiging kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.


Betaalmethoden

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

U kunt op verschillende manieren veilig en gemakkelijk betalen.

  • iDEAL: u rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt en verzonden. iDeal is alleen beschikbaar voor mensen met een Nederlandse betaalrekening.
  • Bancontact: Belgische klanten kunnen via Bancontact eenvoudig online hun betalingen verrichten.
  • Visa/Mastercard: u kunt bij ons ook met uw creditcard betalen. Voor betaling met creditcard worden geen meerkosten in rekening gebracht.
  • Vooruitbetaling: U kunt het totaalbedrag overmaken op de in de bestelling vermelde wijze. Sommige banken hebben tot 3 dagen nodig om uw betaling naar ons over te maken. Wij gaan tot verwerking van de bestelling over zodra uw betaling door ons ontvangen is.
  • Achteraf betalen: U kunt uw bestelling ontvangen en daarna betalen. De meerkosten bij deze manier van betalen is 0,49. U ontvangt uw factuur via Billink. Betaalt u die factuur op tijd om vervelende aanmaningskosten te voorkomen.

Klachtafhandeling

Wij lossen klachten altijd op. Wij willen graag dat onze processen optimaal functioneren, dus heeft u een klacht, opmerking of aanmerking, dan horen wij dat graag. Wij reageren er inhoudelijk op.

Bel ons op 085 0657255 (elke werkdag van 9:00 - 16.00) Of mail ons: info@internetdrogisterij.nl. Vermeld hierbij alstublieft wel uw telefoonnummer zodat we u eventueel terug kunnen bellen.

Telefonisch kunnen wij u meestal direct een reactie geven. En per e-mail reageren we ook snel, het liefst dezelfde of volgende werkdag.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kan u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kan u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Privacy

Meer informatie vind u in onze Privacy policy.

Garantie

Is er een probleem met uw bestelling? Geef dit dan zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen een redelijke termijn na ontdekking aan op info@internetdrogisterij.nl. Kijk in de Algemene Voorwaarden onderaan de site voor de exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc.

Controleert u als ontvanger van de goederen de levering goed. Meld klachten t.a.v. het product of de aflevering via: info@internetdrogisterij.nl.nl (Zie ook Algemene Voorwaarden onderaan de site).

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder