Test alert message!
• Geïntegreerde borstel

De borstel vergemakkelijkt de toepassing van de gel op de vlekken en verbetert de verspreiding binnenin de vezels.

Handwas:
Ca. 5cm Wipp oplossen in +/- 5 liter water. Wassen en vervolgens goed uitspoelen. Op fel gekleurd textiel niet laten inwerken.

Voorbehandeling:
Voor het wassen rechtstreeks op de bevuilde gedeelten Wipp uitstrijken en kort laten inwerken. Daarna in de machine of met de hand wassen met uw gewoon wasmiddel.

Voor op reis:
Makkelijk om mee te nemen, Wipp is de ideale was partner voor op reis.

Handwas: Waarschuwing. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE en METHYLISOTHIAZOLINONE. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

Ingrediënten: 15-<30%: anionogene oppervlakteactieve stoffen , 5-<15%: niet ionogene: oppervlakteactieve stoffen., Bevat ook: parfums, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, linalool, conserveringsmiddelen, methylchloroisothiazolinone/methylisothiazolinone

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder