Test alert message!

Valdispert Natural Sleep gummies bevatten een unieke mix van het kruid Citroenmelisse en Lavendel olie. Ze helpen je op een natuurlijke manier te ontspannen en sneller in slaap te vallen*1. Citroenmelisse helpt om te ontspannen en sneller in slaap te vallen* en Lavendel olie ruikt niet alleen lekker, maar helpt je ook nog eens te ontspannen*. De voordelen van Valdispert Natural Sleep gummy: - Citroenmelisse helpt om sneller in slaap te vallen - Helpt op een natuurlijke manier te ontspannen - Geeft geen gewenning - Geen kunstmatige toevoegingen - Natuurlijke en verrassende smaak van zwarte bessen en kruiden


Citroenmelisse helpt om sneller in slaap te vallen*


Helpt om op een natuurlijke manier te ontspannen*


Gummy met verrassende smaak van zwarte bessen en kruiden


Geeft geen gewenning


Valdispert Natural Sleep bevat per gummy 80mg Citroenmelisse, 25mg Lavendel olie, 80mg L-Theanine en 0,29mg Melatonine


Gebruik : neem een half uur voor je gaat slapen één gummy. Dit is een voedingssupplement op basis van een plant, l-theanine en melatonine. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Gebruik wordt afgeraden bij overgevoeligheid voor de verschillende bestanddelen, bij kinderen tot 18 jaar, mensen met en immuunziekte, zwangere vrouwen en bij borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat geen kunstmatige toevoegingen.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder