Test alert message!

Tempocol 60 stuks


Tempocol Pepermuntolie in een unieke Maagsapresistente Capsule 182 mg; 60 stuks of 120 stuks


Iedere unieke maagsapresistente capsule bevat 182 mg Menthae piperitae aetheroleum (pepermuntolie).


Tempocol is een geneesmiddel met pepermuntolie (Menthae piperitae aetheroleum) en kan worden gebruikt om lichte spasmen (lichte krampen) in het maag-darmkanaal, winderigheid en buikpijn te verlichten. Dit zijn klachten die passen bij het prikkelbaredarmsyndroom. De unieke maagsapresistente zachte capsule is makkelijk in te nemen. De pepermuntolie komt pas vrij in de darmen, niet in de maag, en werkt zo precies op de plek waar het nodig is.


Tempocol Het werkzame bestanddeel van Tempocol is pepermuntolie (182 mg per capsule). Tempocol heeft een klinisch relevant effect op buikpijn en ongemak in de buik. Bovendien kent Tempocol een mild bijwerkingenpatroon.


Capsule met maagsapresistente coating Het is belangrijk dat de pepermuntolie in Tempocol pas vrijkomt daar waar het zijn werk moet doen: in de darmen. Daarom bevat Tempocol een unieke maagsapresistente coating. De capsule kan hierdoor ongeschonden de maag passeren.


Waarvoor te gebruiken : Tempocol is een kruidengeneesmiddel met pepermuntolie (Menthae piperitae aetheroleum) en kan worden gebruikt om lichte spasmen (lichte krampen) in het maag-darmkanaal, winderigheid en buikpijn te verlichten. Dit zijn klachten die passen bij het prikkelbaredarmsyndroom


Hoe te gebruiken : Jongeren ouder dan 12 jaar, volwassenen en ouderen: uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat na 2 à 4 weken driemaal daags één capsule de positieve resultaten van Tempocol merkbaar zijn.


De aanvangsdosis is eenmaal tot driemaal daags 1 capsule. De dosering kan indien nodig worden verhoogd tot een maximale dosis van 2 capsules driemaa l daags.


Gebruik bij kinderen tussen 8 en 12 jaar: maximaal driemaal daags 1 capsule.


De capsule in zijn geheel doorslikken, 20-30 minuten voor de maaltijd op een lege maag met voldoende (bijv. een glas) koud water. Niet breken of kauwen om te voorkomen dat de pepermuntolie voortijdig vrijkomt.


Ingrediënten : De werkzame stof in dit middel is pepermuntolie. Eén maagsapresistente zachte capsule bevat 182 mg pepermuntolie (Mentha piperita aetheroleum).


Onderscheidende eigenschappen Tempocol : Wetenschappelijk onderzoek (2019) heeft aangetoond dat Tempocol (pepermuntolie in een unieke maagsapresistente capsule) een positief effect heeft op klachten die passen bij het prikkelbaredarmsyndroom (PDS). Tempocol is het enige geregistreerde geneesmiddel met pepermuntolie in Nederland. Klinisch relevant bij buikpijn en ongemak in de buik. Tempocol kent een mild bijwerkingenpatroon.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder