Test alert message!

Promensil extra sterk - KruidenpreparaatRode klaver, bij overgangsverschijnselen zoals:

- Opvliegers*

- Nachtelijk transpireren*

- Wisselende stemmingen*

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese CommissieSamenstelling per dagdosering van 1 tablet

Rode klaver extract (trifolium pratense)      200 mg

Natuurlijke isoflavonen                               80 mg


Ingrediënten

Rode klaver (Trifolium pratense) extract, dicalciumfosfaat (vulstof), microkristallijne cellulose (vulstof), hydroxypropylmethylcellulose (tablet, coating), kleurstoffen: titaniumdioxide en ijzeroxide, polyethyleenglycol (tabletcoating), siliciumdioxide (vloeimiddel), cellulose (bindmiddel), magnesiumstearaat (smeermiddel) en alpha tocoferol (antioxidant).Bevat geen: toegevoegde suikers, gist, melkderivaten, geen tarwe- en maïszetmeel, gluten of smaakstoffen.


Gebruik:

Slechts 1 tablet per dag is voldoende.


Fabrikant

PharmaCare Ltd. Horsham, Verenigd Koninkrijk

Distributeur

TS Products

Gelreweg 9

3843 AN  Harderwijk


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


  

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder