Test alert message!

Deze compacte inhalator is ontworpen voor gerichte behandeling van de bovenste en onderste luchtwegen (zoals bijvoorbeeld astma en verkoudheid). Deze inhalator biedt verneveling met luchtcompressietechniek. Deze inhalatie is mogelijk met een masker of mondadapter en is ook geschikt voor kinderen.

Naast een vernevelaar bevat deze inhalator ook een neusdouche. Dat maakt dit product een handige 2-in-1 combinatie. Het product is eenvoudig te bedienen en heeft een tijdloos en modern design.

Naast de inhalator wordt er ook een uitgebreide set accessoires meegeleverd: Vernevelflacon, 2x luchtslang, neusdouche, masker voor volwassenen en kinderen, babymasker, schuin mondstuk, neusstuk, 5 reservefilters en een opbergetui

Medisch gecertificeerd (MDD)

Toepassing
Deze compacte inhalator is ontworpen voor gerichte behandeling van de bovenste en onderste luchtwegen (zoals bijvoorbeeld astma en verkoudheid)

Niet gebruiken bij
Altijd in overleg met de (huis)arts.

Gebruik
Uitgebreide handleiding is bijgesloten.

Fabrikant
Medisana Benelux NV
Euregiopark 30
6467 JE Kerkrade

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder