Test alert message!
DE VOORDELEN
De nieuwe Revitalift Filler dagverzorging vult rimpels en maakt de huid voller. De crème bevat de hoogste concentratie Hyaluronzuur ooit geformuleerd door L’Oréal Paris in een crème. Hyaluronzuur is een huideigen, vochtvasthoudend bestanddeel wat afneemt naarmate je ouder wordt. Daarnaast bevat Revitalift Filler dagcrème Fibroxyl, een plantaardig extract dat de huid opbouwend meer volume geeft. Dit product is geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar.

HET RESULTAAT
- Direct: de huid is steviger en veerkrachtiger en is intens gehydrateerd tot 48 uur.
- Na 4 weken: een aanzienlijke vermindering van voorhoofdrimpels en kraaienpootjes is zichtbaar. De huid ziet er voller uit en het volume in het gezicht is verbeterd.

HET GEBRUIK
's Ochtends, na het gebruik van een serum, een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op het gezicht en de hals. Masseer de crème voorzichtig met vingertoppen in over het hele gezicht met ronde bewegingen.

- Werking: herstelt het volume en vult de rimpels zichbaar op.
- Herstelt het volume: dag na dag, word je gezichtsvolume hersteld. De huid verstevigt en wordt sterker en frisser. Wangen en jukbeenderen herwinnen hun volume.
- Vult de rimpels zichtbaar o

Geschikt voor: Vrouwen
Geschikt voor huidtypes: Gecombineerde huid, Normale huid, Gevoelige huid
Huidverzorging effect: Anti-veroudering, Anti-rimpel
Aanbevolen leeftijd: 40+
Anti-veroudering: Ja
Soort dispenser: Pot
Gebruiksinstructie: ‘s Ochtends aanbrengen op een perfect gereinigde huid.
Land van herkomst: Duitsland
Aantal inbegrepen producten: 1 stuk(s)
Inhoud: 50 ml

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder