Test alert message!
Conceive Plus™ is een wetenschappelijk samengesteld glijmiddel dat een vruchtbaarheidsvriendelijke omgeving schept om u op weg helpen bij het zwanger worden. Conceive Plus™ is pH en elektrolyt uitgebalanceerd om de lichaamseigen natuurlijke vochtigheid na te bootsen en is het enige glijmiddel dat Calcium en Magnesium ionen bevat. Deze ionen bevinden zich in alle lichaamsvloeistoffen en zijn essentieel voor de levensvatbaarheid van cellen en het bevruchtingsproces.
Conceive Plus™ is wetenschappelijk ontwikkeld zodat het vrij is van schadelijke vruchtbaarheidsremmende stoffen zoals EDTA. Bovendien bevat het geen complexe suikers die het bevruchtingsproces belemmeren.
Exclusief ontwikkeld om de kans op een zwangerschap te vergroten doordat het glijmiddel de beweeglijkheid en levensvatbaarheid van het sperma niet aantast en positief beïnvloed.
Samenstelling:
GEDEIONISEERD WATER, HYPROMELLOSE, SODIUM CHLORIDE, GLYCEROL, NATRIUMFOSFAAT, DINATRIUMFOSFAAT, METHYLPARABEN, KALIUMCHLORIDE, MAGNESIUMCHLORIDE, CALCIUMCHLORIDE.
Gebruik:
Breng het middel tijdens of 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap aan in de schede

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder