Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Ohropax Silicon mini (8st)

8st
Adviesprijs € 8.55 € 6.21
27% korting
8st
Ohropax Silicon mini (8st)
Adviesprijs € 8.55 € 6.21
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Het kleine maar significante verschil t.o.v. onze bekende Silicon oordopjes zit in het gereduceerde formaat; ze zijn perfect geschikt voor kinderen en voor volwassenen met een kleinere gehoorgang. De Ohropax Mini Silicon oordopjes zorgen voor een perfecte pasvorm en beschermen betrouwbaar tegen geluid en herrie. Ohropax Mini Silicon is ook ideaal voor een ongestoorde nachtrust en bescherming tegen water en wind.

Uit grootschalig onderzoek is gebleken dat de tevredenheid over Ohropax extreem groot is. Maar bij een substantieel gedeelte steeg deze tevredenheid zelfs nog verder bij het gebruik van Ohropax Mini Silicon.

Gebruik:
Plaats het schone, droge oordopje voor de opening van het oor en druk zachtjes totdat het oor goed is afgedicht. Het is belangrijk dat uw handen en het oordopje droog zijn. Breng het oordopje niet in het gehoorkanaal.

Overige informatie over dit product

Merk
Ohropax
SKU
909642
EAN
4003626087109
Inhoud
8st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95