Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

New Nordic Blue berry eyebright (60tb)

60tb
Adviesprijs € 27.95 € 23.10
17% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Ogen en gezichtsvermogen

Blue Berry Eyebright™ is een tablet met voedingstoffen speciaal voor de ogen zoals vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract, luteïne. Het bosbessenextract en ogentroostextract helpen om de gezondheid van het oog te behouden. Het gehalte aan vitamine A draagt bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Het afrikaantjesextract in Blue Berry Eyebright™ heeft een gestandaardiseerd gehalte aan natuurlijke gele luteïne. Luteïne is een carotenoïde en werkt eigenlijk als een UV filter in het oog. Het komt voor in een specifiek gedeelte van het netvlies en beschermt de ogen tegen UV-stralen. Daarmee dient het stofje als een soort natuurlijke zonnebril.

De producten van New Nordic stimuleren de eigen lichaamsfuncties. Het gehalte aan zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, dit zijn alle processen betrokken bij het opnemen en verwerken van informatie, zo ook het gezichtsvermogen.

Bosbessen (Vaccinium myrtillus L.) Dit tablet bevat een speciale bosbessensoort die oorspronkelijk uit Noord-Europa komt en een van de meest voorkomende wilde planten in Zweden is. Bosbessen behoorden tot een van de eerste middelen die in Zweedse drogisterijen werden verkocht. Het zuivere bosbessenextract in deze tablet is afkomstig van aan lage struiken groeiende wilde blauwe bosbessen die kleiner zijn dan gecultiveerde blauwe bosbessen van hoge struiken en gewaardeerd om hun intensieve kleur en voedingsgehalte. De geplukte bosbessen ondergaan een geoptimaliseerde extractieprocedure zodat de gewenste kruidensubstantie wordt behouden. Dit biedt de garantie voor een hoge gestandaardiseerde kwaliteit.

Ogentroost (Euphrasia officinalis L.) Oogentroost is een eenjarige plant met witte bloemen die vaak een lichtpaarse bovenlip en een gele vlek op de onderlip hebben. In dit tablet is een zeer hoge kwaliteit extract gebruikt.

Ingrediënt Per 2 tabletten% RI*
Bosbessenextract (Vaccinium myrtillus L.)
5:1 equivalent van 2000 mg gedroogd fruit
400 mg
Oogentroostextract (Euphrasia officinalis L.)
5:1 equivalent van 1000 mg gedroogd fruit
200 mg
Afrikaantjesextract (Tagetes erecta L.)
Gestandaardiseerd tot 10% = 10,0 mg luteïne
100 mg
Vitamine A 400 mcg 50%
Zink 10 mcg 100%
Koper 1 mg 100%

*RI: Referentie-inname

Gebruik :
2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Overige informatie over dit product

Merk
New Nordic
SKU
795229
EAN
5021807317400
Inhoud
60tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95