Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Nature Box Showergel argan oil (385ml)

385ml
Adviesprijs € 6.49 € 4.64
29% korting
385ml
Nature Box Showergel argan oil (385ml)
Adviesprijs € 6.49 € 4.64
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Ontdek Nature Box douchegel met cold-pressed arganolie. De formule is vegan, bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een Cosmos natural certificering van Ecocert. De verpakking bestaat uit 98% social plastic.

Nature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan. Unbox ook jouw natuurlijke schoonheid. "Hello beauty positivity". Lees meer over hierover op natureboxbeauty.nl Because nature is colorful #thatsnatural. Samen met Plastic Bank bestrijden we plastic afval dat op strand en land wordt gevonden. Dit Plastic wordt gerecycleerd tot zogenaamd "Social Plastic" dat in deze verpakking zit verwerkt. Daarnaast ondersteunt Nature Box via Solidaridad lokale boeren voor duurzame teelt van grondstoffen.

Waarom natuurlijke cold-pressed oils? De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.

Gebruik : 1) Product onder de douche aanbrengen 2) afspoelen

Ingredienten : Aqua (Water, Eau)*Sodium Coco-Sulfate*Cocamidopropyl Betaine*Coco-Glucoside*Sodium Chloride*Glycerin*Argania Spinosa Kernel Oil*Caprylyl/Capryl Glucoside*Parfum (Fragrance)*Citric Acid*Sodium Benzoate*Benzyl Alcohol


Overige informatie over dit product

Merk
Nature Box
SKU
942752
EAN
9000101299373
Inhoud
385ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95