Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Nasofree Neusdouche (1st)

Productomschrijving

Nasofree Neusdouche
Om de neusholte te spoelen.

Ingredienten
Inhoud oplossen in 250ml bevat : 1,875 gram Natriumchloride, 0,625 gram Natriumbicarbonaat.

Gebruik
1. Leeg een sachet nasaal spoelzout in de neusdouche en vul deze met lauwwarm water. Het water dat u gebruikt mag, maar hoeft niet te worden gekookt. West-Europees kraanwater is in principe voldoende schoon. Voor gebruik schudt u de neusdouche een beetje. Zorgt u ervoor dat u een tissue of stukje keukenrol bij de hand hebt om gedurende het neus spoelen uw neus af te vegen.

2. Buig een beetje voorover en plaats de neusdouche schuin (in een hoek van circa 45°) in een van uw neusgaten.

3. Knijp rustig in de neusdouche en laat na het knijpen het nasaal spoelzout uit uw neus stromen. Het nasaal spoel zout kan zowel via hetzelfde neusgat (bij ernstig verstopte neus) als via het andere neusgat naar buiten stromen. Beide is goed. Eventueel snuit u licht uw neus. Er komt dan extra nasaal spoelzout en viezigheid uit uw neus. Plaats de tip van de neusdouche in het andere neusgat en herhaal deze gang van zaken totdat de neusdouche leeg is. Door rustig te knijpen voorkomt u dat er nasaal spoelzout in uw keelholte terecht komt. Mocht dat wel voorkomen, is dat niet schadelijk en spuugt u het gewoon uit.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
Dos Medical BV
Weiland 1a
6666 MH Heteren

Overige informatie over dit product

Merk
NasoFree
SKU
904992
EAN
8718868380036
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95