Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Mycosan Anti kalknagel XL (10ml)

10ml
Adviesprijs € 37.95 € 26.76
29% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
10ml
Mycosan Anti kalknagel XL (10ml)
Adviesprijs € 37.95 € 26.76
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Behandel kalknagels als een pro met deze klinisch bewezen behandelset voor thuisgebruik:


Ingredienten : Aqua, rye ferment filtrate, pentylene glycol, dimenthyl isosorbide, hydroxyethylcellulose.  • Gepatenteerd serum: 100% klinisch bewezen effectief tegen schimmels.*

  • Precisiekwast: voor de juiste dosering op de moeilijk bereikbare plekken zoals onder de (loszittende) nagel.

  • 10 nagelvijlen: voor betere werking. Door het vijlen bereikt het serum de schimmel beter.

  • Succesvol resultaat: 92% van de gebruiker van Mycosan Kalknagel zag binnen 2 weken resultaat.**


De Mycosan Kalknagel Behandelset is 100% klinisch bewezen effectief tegen schimmels die kalknagel veroorzaken met zichtbaar resultaat binnen twee weken. Mycosan Kalknagel Behandelset heeft een unieke drievoudige werking:  1. Effectief. De doelgerichte werking stopt de ontwikkeling van de schimmel die de kalknagel veroorzaakt.

  2. Herstelt de nagel. Het product dringt door in de nagel en verbetert de structuur waardoor de natuurlijke staat van de nagel wordt hersteld.

  3. Voorkomt (her-)besmetting door de vorming van een beschermend laagje. Mycosan Kalknagel behandelset is actief vanaf de eerste keer dat het aangebracht wordt. Het is kleurloos en droogt binnen 1 minuut.


  • *Bij 100% van de deelnemers, met een milde tot gematigde vorm van kalknagels, aan klinsch onderzoekin 2011 was na 90 dagen geen van de schimmels (T.Rubrum, T.Mentagrophytes, Candida albicans) die kalknagels veroorzaken terug te vinden.


Uitsluitend bedoeld voor lokaal, uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Mycosan Kalknagel dient niet gebruikt te worden in geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Gebruik Mycosan alleen bij uzelf om besmetting van anderen te voorkomen. Knijp voorzichtig in de tube en sluit de tube na gebruik. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.


**Uit consumentenonderzoek is gebleken dat 92% na 2 weken verbetering zag van het nageloppervlak.

Overige informatie over dit product

Merk
Mycosan
SKU
876158
EAN
8718309700195
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95