Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Marius Fabre Savon Marseille zeep in doos blanc (400g)

400g
Adviesprijs € 6.95 € 6.46
7% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Marius Fabre Savon Marseille zeep in doos blanc

De Savon de Marseille Blanc is gemaakt voor de was, op basis van plantaardige oliën, zonder kleurstoffen, zonder parfum en zonder chemische stoffen. De Blanc zeep is geschikt voor alle textielsoorten, met name voor de fijne en delicate was, zoals baby kleertjes, wol, zijde en kant. Ook heel efficiënt tegen hardnekkige vlekken. Gegarandeerd zonder palmolie!
Ecocert.

Ingredienten
Zeep vanaf 30% Sodium Sunflowerseedate, Sodium Cocoate). Bevat ook: Aqua, Glycerine, Sodium chloride, Sodium hydroxide

Gebruik
Uitstekende vlekverwijderaar: maak de vlek en de zeep nat. Wrijf met de zeep over de vlek, laat zo'n 10 minuten intrekken en was vervolgens de kleding in de machine. Kan ook voor de handwas gebruikt worden. Ideaal voor vetvlekken, hardnekkige vlekken en overhemdkragen.

Voor de was of de schoonmaak: rasp de zeep en maak met de vlokken een zeepoplossing die gebruikt kan worden voor de was (ook fijne & baby was) of het schoonmaken. De Marseille zeep 'blanc' is veilig voor natuursteen en wordt aanbevolen voor marmer.

Overige informatie over dit product

Merk
Marius Fabre
SKU
564623
EAN
3298651716792
Inhoud
400g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95