Le Pain Des Fleurs Boekweit Crackers Zonder Zout En Suiker Bio (150 gr)
Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
Daarom InternetDrogisterij.nl
- Voordelige prijzen
- 14 dagen bedenktijd
- Groot assortiment
- Discreet verpakt
Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
Le Pain des Fleurs Boekweit crackers zonder zout en zonder andere toevoegingen. Geen gist, geen zetmeel, geen andere granen… De Le Pain des Fleurs crackers zijn juist zo verleidelijk door hun eenvoud. Deze biologische granencrackers worden niet gefrituurd in olie, zoals veel andere crackers. Ze zijn gegarandeerd glutenvrij en daarom ook geschikt voor mensen met coeliakie of glutenintolerantie. De crackers zijn een bron van vezels en de ingrediënten zijn volledig van biologische teelt.
De Le Pain des Fleurs crackers zijn een ideaal, knapperig tussendoortje. Dankzij de fijne structuur smaken ze heerlijk naturel, maar ze zijn ook erg lekker met bijvoorbeeld guacamole of tzatziki!
– Zonder zout en zonder toegevoegde suikers.
– Bron van vezels.
– Rijk aan magnesium.
– Bron van ijzer.
Ingredienten
Boekweitmeel*
* afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01
Voedingswaarde per 100 gram:
| Energie | 1642 kJ / 388 kcal |
| Vet | 2,7 gram |
| waarvan verzadigd | 0,6 gram |
| Koolhydraten | 75,2 gram |
| waarvan suikers | 1,7 gram |
| Vezels | 4,5 gram |
| Eiwit | 13,4 gram |
| Zout | 0,01 gram |
| Magnesium | 199 mg (53% RI) |
| IJzer | 3,8 mg (27% RI) |
* RI = Referentie inname
Gebruik
Gebruik voor lunch of diner, met of zonder zoet of zout beleg.
Koel en droog bewaren.
Fabrikant
Euro Nat
Z.A. La boissonnette
Peaugres, Frankrijk
Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@drogisterijweb.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.
Glutenvrij paneermeel. INGREDIENTEN: rijstemeel, mau00efszetmeel, SOJAMEE...
Twee glutenvrije pizzabodem, apart verpakt. IngrediëntenWater, maisze...
Glutenvrije biscuits met melkchocolade Glutenvrije biscuits met melkch...
Glutenvrije kippensoep. Bereidingswijze: doe de inhoud van het za...