Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Lamberts Levertraan (cod liver oil) 1000 mg (180ca)

180ca
  € 23.60
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
180ca
Lamberts Levertraan (cod liver oil) 1000 mg (180ca)
  € 23.60
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Het professionele assortiment voedingssupplementen. Toepassingen:
Alfa-linoleenzuur, het basisvetzuur uit de omega-3-groep van de meervoudig onverzadigde vetzuren, kan in het lichaam worden omgezet in langere ketens, zoals eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). De belangrijkste voedingsbron van omega-3-vetzuren is vette vis, en dat wordt (te) weinig gegeten door de westerse bevolking. Uit studie bleek dat Eskimo's een lager LDL-niveau (low-density lipoproteins) hebben en een hoger HDL-niveau (high-density lipoproteins). Men vermoedt dat de vetzuren uit visolie de reden zijn dat Eskimo's zo veel vet kunnen eten en toch een gezond hart houden.
Kabeljauw levertraan levert zowel omega-3-vetzuren als enkele vitaminen die zorgen voor een normale functie van het haar, de huid en de nagels. Dit supplement wordt vooral toegepast bij mensen (ook jongeren) die veel fast food producten nuttigen en/of maar weinig buiten zijn. Ook de toepassing bij vooral opgroeiende kinderen is bekend. EPA is goed voor hart en bloedvaten: het zorgt voor een verantwoord vetgehalte en doelmatige bloedsomloop. Er wordt verondersteld dat DHA de prikkeloverdracht tussen cellen in de hersenen kan bevorderen. Dosering en gebruik:
1 tot 3 capsules per dag bij een maaltijd, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.   Waarschuwingen voor gebruik:
Mensen die bloed verdunnende medicijnen (anticoagulantia) of aspirine gebruiken dienen eerst hun huisarts te raadplegen, voordat zij Levertaan 1000 mg gaan gebruiken.   Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht.
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. EAN(s): 5055148400620

Overige informatie over dit product

Merk
Lamberts
SKU
713330
EAN
05055148400620
Inhoud
180ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95