Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Lady Green Konjac gezicht spons aloe vera (1st)

1st
Adviesprijs € 8.45 € 7.31
13% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Konjac Spons - Aloe vera Vochtinbrengend - Huid vernieuwend

Droom je van het hebben van zachte, zuivere, stralende en gezonde huid? Onze Konjac spons zal je verassen! Je zal niet meer zonder kunnen.

Het geheim?
De spons reinigt je huid diep. Het gaat onzuiverheden en overtollig talg tegen. Daarnaast verwijdert het op een zachte manier je dode huidcellen. Tot slot verkleint het je porien en laat je huid stralen!

Wat is Konjac?
Konjac, ook wel ”Amorphophallus konjac”, is een plant afkomstig uit Zuidoost-Azië. Het groeit van nature in Vietnam, China, Indonesië, Zuid-Korea en Japan. Konjac word al meer dan 1500 jaar gebruikt als voedsel en staat bekend om zijn genezende en afslankende eigenschappen. Aziaten gebruiken het ook al voor meer dan een eeuw als een schoonheidsbehandeling voor de gevoelige huid.

Waar is de Konjac spons van gemaakt? 
Konjac sponzen zijn gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige vezels uit de Konjac wortel. Deze vezels worden verkregen na het malen van de wortel tot een poederige pasta. Daarna wordt deze gevormd en gemengd met water, planten extracten en gekleurde klei, die de spons zijn kleur geeft.
De Konjac Spons is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Ingredienten
100% natuurlijke plantaardige vezels - Aloe vera - geen kunstmatige kleurstoffen - Geen toevoegingen - biologisch afbreekbaar.

Gebruik
1. Week de Konjac spons in warm water voor 3 tot 5 minuten om de spons zacht en groter te maken. Knijp daarna het overtollige water eruit.   

2. Masseer zachtjes je gezicht en hals met de Konjac Spons in met cirkelvormige bewegingen. De spons met of zonder je dagelijkse reiniging gebruiken.  
 
3. Spoel de spons na gebruik grondig uit met warm water. Knijp er vervolgens in om het overtollige water te verwijderen. 
 
4. Gebruik het draadje aan de Spons om deze op te hangen, zodat het kan drogen. Hang de Spons bij voorkeur op een warme, droge plaats. Als je de Konjac spons dagelijks gebruikt, dan gaat ze ongeveer drie maanden mee. Zodra je sporen van slijtage ziet, gooi de spons dan weg.

Overige informatie over dit product

Merk
Lady Green
SKU
953496
EAN
3760219650133
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95