Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

HG Kookplaatreiniger

Adviesprijs € 5.59 € 4.19
25% korting
HG Kookplaatreiniger
Adviesprijs € 5.59 € 4.19
Webshop keurmerk

Productomschrijving

HG kookplaatreiniger is een veilige en fris ruikende alledag reiniger voor het reinigen van alle soorten inductie of keramische kookplaten. HG kookplaatreiniger verwijdert eenvoudig de dagelijkse vervuiling na het koken, zoals vet en kalkaanslag. Dagelijks de keramische kookplaat schoonmaken met dit product voorkomt hardnekkige vuil- en kookranden.

Voor het verwijderen van hardnekkig vet, vuil, kalk en kookranden op een inductie of keramische kookplaat, adviseren wij HG kookplaatreiniger extra sterk.

 

Gebruiksinstructies

Spray HG kookplaatreiniger een paar keer op de inductie of keramische kookplaat. Neem vervolgens de kookplaat af met een droge keukendoek of keukenpapier tot het oppervlak weer droog en glanzend schoon is.

Overige informatie over dit product

Merk
Hg
SKU
282014
EAN
8711577189402

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95