Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Gum Original white tandpasta (75ml)

75ml
Adviesprijs € 6.75 € 5.95
12% korting
75ml
Gum Original white tandpasta (75ml)
Adviesprijs € 6.75 € 5.95
Webshop keurmerk

Productomschrijving

GUM Original white tandpasta

Deze tandpasta herstelt de natuurlijke witheid van tanden door het effectief verwijderen van verkleuringen en het voorkomen van de terugkeer hiervan. De unieke formule is mild voor het tandglazuur en tandvlees zonder agressieve schuurmiddelen of bleekmiddelen.

Verwijdert op milde wijze verkleuringen aan de oppervlakte zonder het glazuur te beschadigen. Met stert reinigende- niet schurende werking van silicium. 
Ontbindt vlekken en legt ook eenbeschermende laag op het tandoppervlak. Beschermt tegen het optreden en ophopen van vlekken dankzij de unieke StainClear oplossing. 
Verbeterde verwijdering van vlekken dankzij het speciale Micro-bubble schuim voor een optimale werking van het StainClear vlekkencontrolemiddel en miximaal contact met het gehele oppervlak.
Versterkt en beschermt tandglazuur - Fluoride + Isomalt
Revitaliseert het tandvlees - Vitamine E en Allantoïne. 
Geen agressieve schuurmiddelen. Geen bleekmiddelen.
 
Samenstelling
Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, PEG-8, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Isomalt, Titanium Dioxide, Disodium C12-14 Pareth-2 Sulfosuccinate, Cellulose Gum, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Algin, Stevia Rebaudiana Extract, Tocopheryl Acetate, o-Cymen-5-ol, Limonene.
 
Gebruik
Poets de tanden twee maal daags gedurende 2 minuten. Breng een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de tandenborstel.
 
Waarschuwing
Voor volwassenen en kinderen van 7 jaar en ouder.
Bevat Natriumfluoride (1490 ppm fluoride ionen)
 
 

Overige informatie over dit product

Merk
Gum
SKU
789252
EAN
70942303132
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95