Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Dr. Van Der Hoog Hydraterend Boost Serum (30ml)

30ml
Adviesprijs € 22.99 € 16.13
30% korting
30ml
Dr. Van Der Hoog Hydraterend Boost Serum (30ml)
Adviesprijs € 22.99 € 16.13
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Dr. van der hoog Hydraterend Boost Serum, verrijkt met Natural Moisturizing Factor en plantaardige Green Caviar, biedt zowel onmiddellijke als langdurige diepe hydratatie. Het herstelt de soepelheid en vitaliteit van de huid, waardoor deze er gezonder en levendiger uitziet.

 

Hydraterend Boost Serum met Natural Moisturizing Factor (NMF) zorgt voor extra diepe en langdurige hydratatie, zowel direct als op de lange termijn. Het geeft de huid soepelheid en vitaliteit. Het serum bevat ook bisabolol om de huid te kalmeren en Green Caviar™ om de huid in staat te stellen nog meer vocht vast te houden. Het serum is geschikt voor alle huidtypen maar speciaal bedoeld voor de vochtarme huid.

 

 

Ingrediënten:

Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Bisabolol, Parfum, Pentylene Glycol, Tocopherol, Caulerpa Lentillifera Extract, Ethylhexylglycerin, Sorbitol, Urea, Sodium Lactate, Serine, Lactic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Ci 19140, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Ci 42051, Citric Acid, Allantoin.

 

Gebruik:

Breng Boost Serum aan op een gereinigde huid, vóór het aanbrengen van een moisturizer. Voor de beste resultaten kun je het combineren met onze 24H Moisture Moisturizing Gelcrème om het maximale effect te bereiken.

Overige informatie over dit product

Merk
Dr. Van Der Hoog
SKU
961941
EAN
8711869710321
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95