Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Dr. Van Der Hoog Dagcreme anti aging hypoallergeen (50ml)

50ml
Adviesprijs € 20.99 € 14.28
32% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Deze hypoallergene anti-aging dag & nachtcrème is vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen. Hierdoor is deze zeer geschikt voor de overgevoelige huid. De dag & nachtcrème is verrijkt met Sepilift, dat huidveroudering helpt tegen te gaan doordat het de elasticiteit van de huid verbetert. Daarnaast bevat de dag & nachtcrème shea butter dat rijk is aan essentiële vetzuren. Bovendien voedt het de huid en laat het deze zacht aanvoelen. Pentavitin® en Defensil® dragen bij aan het herstel van de gevoelige huid doordat ze een kalmerend werking hebben op de rode en geprikkelde huid. Ook zorgen ze voor een intensieve hydratatie van de huid. Een complex met echiumolie, zonnebloemolie en blaasjeswingerdextract ondersteunt daarnaast het herstel van de ruwe en schrale huid. De toegevoegde glycerine en allantoïne, verzachten de huid en leveren een bijdrage aan de vochtbalans. Deze dag & nachtcrème laat je huid weer verstevigd, gekalmeerd en gevoed aanvoelen.

- Kalmerend, herstellend & verstevigend
- Zonder parfum, kleurstoffen en parabenen
- Met het voedende shea butter

Ingredienten
Aqua, Caprylyl Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Sodium Stearoyl Glutamate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Echium Plantagineum Seed Oil, Allantoin, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Saccharide Isomerate, Dipropylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Sodium Polyacrylate, P-Anisic Acid, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid.

Gebruik
Elke ochtend aanbrengen na zorgvuldige reiniging van het gezicht. Vermijd de gevoelige huid rondom de ogen.

Overige informatie over dit product

Merk
Dr. Van Der Hoog
SKU
838668
EAN
08711869710536
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95