Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Dove Body lotion restoring (250ML)

250ML
Adviesprijs € 6.49 € 4.02
38% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Heerlijke exotische geur van kokosolie en amandelmelk
• Voedt intensief
• Voor een gehydrateerde huid
• Voor alle huidtypen
• Ingrediënten geïnspireerd door de natuur
• Geïnspireerd op verzorgingsrituelen van Indiase vrouwen
Overal ter wereld gebruiken vrouwen natuurlijke ingrediënten om hun haar en huid te voeden en te verzorgen. Dit zijn al lang bestaande voedzame verzorgingsrituelen die bekend staan om het krijgen van zijdezacht haar dat vol is van stralende glans of een huid die extra soepel en soepel is. Zou het niet geweldig zijn als die vrouwen hun schoonheidsgeheimen met jou deelden? De Nourishing Secrets lijn is gebaseerd op verzorgingsrituelen van vrouwen over de hele wereld, die de voedende kracht van Dove combineert met ingrediënten geïnspireerd door de natuur.
Indianse vrouwen gebruiken al meer dan 4000 jaar kokosolie in hun verzorgingsrituelen voor huidgenezing. Samen met amandelmelk worden ze beiden gebruikt in de Ayurveda (een type van traditionele Indiase geneeskunde) vanwege hun herstellende eigenschappen. De Dove Nourishing Secrets Restoring Bodylotion is geïnspireerd op deze natuurlijke rituelen. De bodylotion is een rijke lotion die kokosolie en amandelmelk combineert en zorgt voor een hersteld en zacht gevoel. De bodylotion is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.
Voor het beste resultaat kun je deze crème 's ochtends en/of 's avonds gebruiken als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine, bij voorkeur na een douche of bad. Rijkelijk inmasseren in je huid, met name op de hielen, knieën, ellebogen en andere gebieden die snel uitdrogen.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
561967
EAN
8710908778322
Inhoud
250ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95