Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Derma Sun lotion SPF15 (200ml)

200ml
Adviesprijs € 15.99 € 12.57
21% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Derma Sun Zonnelotion met factor 15 is zeer waterbestendig en biedt bescherming voor kinderen en volwassenen. De lotion biedt de bescherming tegen de UVA en UVB zonnestralen en voldoet aan de aanbevelingen van de EU. De zonnelotion trekt snel in de huid en maakt deze soepel, zacht en voorkomt dat deze uitdroogt. 
Derma Sun Zonnelotion bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert de risico's op allergieën en overgevoelige reacties. Derma Sun producten dragen zowel het label van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified als het Nordic Ecolabel.
Verpakking: Tube 200 ml.

Ingredienten
Aqua, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxbenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylyl Gkycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxidem, Citric Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Gebruik
Het gezicht en het lichaam insmeren voor het kind de zon ingaat. Vermijd de zonnestralen rond het middaguur, want dan zijn ze het sterkst. Wrijf telkens opnieuw in na het zwemmen. Voor een optimale bescherming is het belangrijk dat de aanbevolen hoeveelheid wordt aangebracht. Laat zonnelotion altijd in de huid trekken voordat deze in aanraking komt met textiel of andere voorwerpen. Anders kan dit vlekken veroorzaken.

Kinderen onder de 3 jaar worden beter niet volledig blootgesteld aan de zon.


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Derma
SKU
907773
EAN
5709954015270
Inhoud
200ml
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95